Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, milyen számotokra az ideális lány külsőre és belsőre?
Külső: Főleg az északi típus jön be. Világos bőr, haj és szemszín.
Belső: magas érzelmi intelligencia (Ez kb. mindent összefoglal, ami fontos nekem egy lányban.)
Külső: ápolt, nőies
Belső: kedves, törődő, hűséges
Külső: Nekem is inkább az északi típus tetszik. De nem kizáró ok ha nem az. Legyen aránylag magas, sportos, és szívós.
Belső: Elfogadó, nagyon kitartó, olyan aki nem adja sosem fel. Olyan aki ellensúlyozza, a szomorúságomat, egy kis vidamsaggal.
Egyebkent volt egy olyan lány aki közelmúltban, nagyon nagy hatást tett rá a kitartásával, egy táborban. Nem tudom elmondani azt az érzést ami akkor hatalmába kerített, de azt hiszem ennek az érzésnek kell a legmeghatarozobbnak lennie.
Külső: ez az, amire sosem tudok válaszolni, mert nem tudom megmondani, hogy mitől tetszik egy lány. Ez annyira igaz, hogy azt sem tudnám megmondani, hogy a barátnőm miért tetszett meg.
Belső: számomra fontos, hogy legyen önálló véleménye, lehessen rá számítani, lehessen vele mély dolgokról is beszélgetni vele, őszintén beszéljen a problémáiról, meg persze legyen hűséges is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!