Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha tiniként a lányokra csak lányokként tudok gondolni? Ha igen mit tudnék tenni ellene?
10
Mi? Fiú vagyok és tudom hogy a lányokat szeretem ,nem ez volt a kérdés
Akkor újrafogalmazok
Baj e ha serdülőként minden lány érdekell romantikus értelemben ?
Egyesek úgy fogalmaznának hogy "mindenkit megqrnék" ,a lényeg az hogy barátként nem nagyon tudok lányokra gondolni
(Ja és fiú vagyok )
"Egyesek úgy fogalmaznának hogy "mindenkit megqrnék"
Ezt jelenti neked a romantikus értelem? Gratulálok! 😂
14
Ezért mondtam hogy egyesek ,de olybá tűnik ezzel téged is leírtalak
15
Nem a kérdésre válaszoltál ,ja és gcire nem tudom hogy jön az amit mondtál a kérdéshez ,vagy úgy egyáltalán akármihez
"Baj e ha serdülőként minden lány érdekell romantikus értelemben?"
Dehogy baj, ez teljesen normális. Majd megtanulod, hogy ha nem te vagy a tenyészbika a helyi csordában, akkor nem lesz közöd a lányok 99%-hoz.
Nem, sőt ez a legtermészetesebb. Termelődik a tesztoszteron és szinte mindenkit letepernél, akit csak lehet. Csajozz! Most vagy soha. De inkább most és mindhalálig. Aztán aki olyan, amellett majd megállapodsz.
De tényleg lépj, mert ott hal el mindig, hogy nincs bátorság.
"Fiú vagyok és tudom hogy a lányokat szeretem ,nem ez volt a kérdés"
Akkor tanulj meg megfogalmazni a kérdést. Addig meg fordulj Marcsához, mindig kéznél van és segít rajtad!
19
Akkor tanulj meg értelmezni egy mondatot. És ha nem világos viszont új információval egészül ki a mondat ami érthetővé teszi, akkor örülj és ne azt bašzťasd aki írta mert legalább kiegészítette azért hogy megértsd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!