Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon fiúzás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az van,hogy tegnap óta nyaralunk és tegnap megláttam ezt a fiút,aki épp engem nézett. Ott szemezgettünk párat,majd rámosolyogtam és láttam hogy ő is mosolyog miután elnéztünk. Ma reggel is láttam,ment a szemezés. Elég jól néz ki,szeretnék beszélni vele. Mit tegyek,mit mondjak?

L

2023. júl. 13. 10:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Told le a bugyid, mutogasd a nyuszid.
2023. júl. 13. 10:23
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Hívd meg fagyira.
2023. júl. 13. 10:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Először tegyél rendet magadban, az agyadban - és vedd rá magad, hogy nem kell túldimenzionálni a dolgot, még akkor sem, ha a hormonjaid mást éreztetnek...

Ismerkedés... Nem kell egyből a "randira" térni... Talán tudd meg, ki fia-borja, mint ahogy az lenne az érdemleges, ha te is eképpen nyilatkoznál meg. Ettől eltérő metódus esetében ebből nem lesz semmi, csak flört, max kavarás - de hosszútávon semmi jó, semmi stabil.

2023. júl. 13. 11:22
 4/16 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat,légyszi. Köszönöm. De 2es az milyen már,ha én hívom fagyizni?
2023. júl. 13. 12:59
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha szeretnél tőle valamit, de ő láthatólag nem kezdeményez, akkor muszáj lesz Neked :) Ha nem próbálod meg, akkor meg azon fog járni az agyad h mi lett volna, ha...
2023. júl. 13. 13:19
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Vigyázz vele mert strandon a pasik minden könnyen kapható lánnyal szemeznek. Szóval ha nagyon nyomul, le akar fektetni vag másra rábeszélni akkor rugd tökön. Sokan barátnő mellett járnak csajozni a strandra. Ne hagyd hogy kihasználjon csak azért mert tetszik neked.
2023. júl. 13. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát menj hozzá és mond, hogy szia láttalak tegnap is és felkeltetted az érdeklődésemet. Van kedved beszélgetni velem és közben enni vagy inni valamit?
2023. júl. 13. 13:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán menj oda hozzá beszélgetni. Azért nézett, mert tetszel neki, szóval teljesen mindegy, mit mondasz neki, csak menj oda és dumálgassatok.
2023. júl. 13. 14:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,amint látom ráköszönök aztán ha vissza se köszön,akkor ugye tudjuk mi van.
2023. júl. 13. 14:54
 10/16 anonim ***** válasza:
36%
Vigyázz vele, mert ha bementek a medencébe, lehet elkezd dobálni a vízben és akkor nincs menekvés!
2023. júl. 13. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!