Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Volt már olyan veletek hogy a rokonotok volt valami jó csaj, és ha ha együtt mentetek valahova akkor mindenki vele foglalkozott?

Pl mentetek egy buliba a barátaitokhoz és vittètek magatokkal a csajt is és minden fiú/férfi nyomult rá?

2023. júl. 5. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Fiúként vagy lányként? Amúgy nem.
2023. júl. 5. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Unokahugom gyonyoru szep tini lany. Elmentem hazibuliba es valahogy o is odakeveredett... vagy 3an voltak ratapadva en meg nyilvan nem neztem tetlenul hogy a 15 eves unokahugomra 20-30+osok nyomulnak.. balhe lett a vege es azot nem johet oda ahol en vagyok bukizni.
2023. júl. 5. 21:18
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 igen, sok ilyen van, velem is előfordult pont ezért kèrdeztem
2023. júl. 5. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

egyszer mentünk a buszon az unokatesómmal és feltűnt, hogy mindenki nézi

mondjuk nem csoda, magas, vékony, szőke nagyon szép lány

2023. júl. 5. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem is gyakran van ilyen amikor az unokatesómmal megyünk bárhová. Mindketten lányok vagyunk ő 18, én 16 és szerintem körülbelül egyformán szépek vagyunk, bár ő kicsit kirívóbban öltözködik (de nem krv@san). Ő sokkal magabiztosabb és tapasztaltabb fiúk téren mint én, barátja is van, de sokkal többen felfigyelnek rá mint rám. Egyszerűen a személyisége is vonzza az embereket. Ez gyakran szarul esik, kicsit talán irigylem is, de nagyon szeretjük egymást, ez a dolog nem áll közénk. Egyébként meg lehet hogy nekem kéne változtatnom, fejlődnöm valamiben
2023. júl. 5. 22:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Gyakori ez nálam is
2023. júl. 5. 23:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak én fiú vagyok
2023. júl. 5. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam csak olyan volt, hogy bátyámmal mentünk valahova és többen is azt hittém, hogy a barátnője vagyok.
2023. júl. 12. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!