Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ha nincs bennem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ha nincs bennem valami extra vagy menő akkor nem fognak foglalkozni velem azok a lányok akik teljesen egészségesek és szépek és még normálisok is?

Figyelt kérdés

Mindig azt vettem észre hogy olyan lányokkal tudok csak beszélgetni (nem én rontom el hanem ők nem adják meg a beszélgetésre az esélyt) akiknek van valami hibájuk. Hiba alatt azt értem hogy, valami betegség, akár mentális, vagy esetleg csúnyák, vagy esetleg ringyók.

Én teljesen átlagos srácnak mondom magam, sosem kaptam meg senkitől hogy csúnya lennék, azért gondolom hogy átlagos vagyok. Nincs is semmi kirívó az arcomon, nem vagyok kapafogú, nincs nagy kampó orrom vagy valami amitől olyan csúnyácska lennék. Testalkatom se extra, de nem szar szerintem. 180 centi vagyok és 70 kg.

2023. júl. 4. 18:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem őszinteség. Ez prosztóság
2023. júl. 5. 00:04
 12/20 A kérdező kommentje:
😂👍
2023. júl. 5. 00:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem őszinteség, hanem egy kő alatt nevelkedett tuskó elmaradott agyszüleményei. Negyven évvel ezelőtt még hasíthattál volna vele, ma már nem gyere be.
2023. júl. 5. 00:06
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Menj el valami zsákfaluba, ott talán vevők lesznek erre a szintre.
2023. júl. 5. 00:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól van incelke. Ilyen felfogással szüzen halsz meg
2023. júl. 5. 00:10
 16/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk jó buta voltam én is hogy pont egy ilyen helyre írom ki ahol tele vannak ilyenekkel.
2023. júl. 5. 01:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Stílusodon változtass.

Megjelenés és beszéd, hozzá állás.

2023. júl. 5. 05:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 Minden normális ember ilyen kritikával fog illetni, nem a hely a gond.
2023. júl. 5. 05:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Tele van milyen emberekkel? Normálisokkal? Keress egy incel Face csoportot, ott tudsz fröcsögni, hogy csúnya gonosz nők, kegyetlen az élet!
2023. júl. 5. 08:57
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Manapság már az az extra, ha nem laksz-lógsz szüntelen a neten. Könyvet olvasol, ertelmes hobbijaid vannak.
2023. júl. 5. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!