Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk hogyha egy lány zavarba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogyha egy lány zavarba jön a jelenlétetekben akkor milyen érzés tölt el titeket?

Figyelt kérdés
Sok fiú megnéz, ez nem tudom minek köszönhető. Elegánsan öltözködöm, nőies vagyok és nagyon adok magamra. Egyszerűen bárhova megyek bámulnak és nem értem miért. Volt egyszer olyan hogy tőlem idősebbek néztek, vagyis úgy éreztem mintha néznének de mellettük mentem el és zavarba jöttem. Ez gáz?

2023. júl. 3. 19:54
 1/10 anonim válasza:
90%
Miért nem örülsz neki, hogy ezek szerint jól nézel ki? Bár valszeg privátokat vársz. Talán még nő se vagy, de akkor nem értem.
2023. júl. 3. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én örülök, ha kicsit zavarba jön egy lány a jelenlétemben, mert az szerintem egy kicsit aranyos, szexi. Azért néznek meg, mert biztos csinos, szép lány vagy! Persze az, hogy megbámulják az embert, az lehet kellemetlen. Én is megnézem a csinos lányokat, pl. strandon, de persze diszkréten.

Van egy velem egyidős lány ismerősöm, akinek olyan, hogy is mondjam, extrém a stílusa, öltözködése, hajviselete, sminkje, hogy utána biztosan nem fordulnak meg a fiúk. Nem egy tetszetős lány. De az egyik volt gimis osztálytársam vagy a szomszéd csaj pedig csajosan öltözködik, csinos ruhákat visel, mindig meg van fésűlködve, szóval őket azért megnézték a fiúk.

Nem kell, hogy ez baj legyen.

2023. júl. 3. 20:08
 3/10 anonim válasza:
100%
Jó érzés mikor ránézek egy csajra aki tetszik és elpirul :D
2023. júl. 3. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

"Elegánsan öltözködöm, nőies vagyok és nagyon adok magam" jajj szegényem, annyira sajnállak hogy így zavarba jössz.

Biztos szar lehet még ennek ellenére is itt ego boostolni magad ilyen módon.

2023. júl. 3. 20:42
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 nyomd el inkább magad te boldogtalan!
2023. júl. 3. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Bocs, hogy trollkodok, de ezt nem hagyhattam ki:

https://www.youtube.com/watch?v=jPXzEDORbl8

2023. júl. 3. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Na van itt önbizalom akkor mégis. Akkor nem értem miért azzal foglalkozol, hogy a pasiknak mi jó és mi tetszik, a helyett hogy azzal foglalkoznál neked mi a jó és hogyan jó.
2023. júl. 3. 20:56
 8/10 A kérdező kommentje:
#6😂
2023. júl. 3. 21:00
 9/10 anonim válasza:
78%
Fix hogy nem nő,egy nő nem így ír.
2023. júl. 3. 21:37
 10/10 NTBS ***** válasza:
Kellemes, csak ritkán fordul elő.
2023. júl. 6. 08:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!