Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy lány lazán öltözködik?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, én is gondoltam már pár lányról, hogy riboszóma, mert alig takarta valamit az öltözete. De ez csak egy következtetés nálam, nem pedig egy negatív leszólás.

Konkrétan azt sosem értettem, hogy mi ezzel a baj? Sokan öltöznek k**vásan, ez tény, de mi ezzel a srácok problémája?

2023. júl. 2. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Srácként írod ezt, vagy lányként?
2023. júl. 2. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Nekem semmi problémám vele!

30/F

2023. júl. 2. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Az emberek egy része szeret belekötni a másikba, legyen az öltözködés, hajviselet, hobbi stb. Sajnos nem mindenki elfogadó.
2023. júl. 2. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
a laza öltözködés nem azt jelenti hogy kint van csöcse segge
2023. júl. 2. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
szeméremsértés
2023. júl. 2. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Lazán vagy k*rvásan? Nem ugyanaz. Számomra a laza az a "baggy clothes" stílus. S-es méretre lógos, nem alak kiemelős ruhák, amiket lehet stílusosan varriálni. Csak sajnos kevesebbeknek áll jól, mint amennyien hordják.

A k*rvás öltözettel meg egy bajom van: nekem, mint nő megalázó. Sajnálom azokat a kislányokat, akiknek a nőiesség annyi, hogy kirakja az ikreket, kilóg a feneke vagy ilyen-olyan túlszexualizált ruhákat hordanak. Mert senki nem tanította meg nekik, hogy melegben is lehet stílusosan és kényelmesen öltözni. [link]

Plusz a legtöbben próbálgatják a stílusukat, keresik azokat a fazonokat, amikben jól érzik magukat. Semmi baj, nekem is volt "ribis" korszakom. Csak nekem ott volt az anyám, lány barátaim akik szóban fejbe kólintottak, hogy valami karcolja az ízléstelenség határát.

2023. júl. 2. 20:01
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 De ez miért ízléstelen?
2023. júl. 2. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Már ne is haragudj, ha te ezt pl nem tartod ízléstelennek, akkor mi nem fogjuk tudni megértetni veled, miért az

[link]

2023. júl. 2. 21:19
 9/9 gabor49 ***** válasza:
62%
nem baj
2023. júl. 3. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!