Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi helyszín ötletek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Holnapra beszéltünk egy fiúval randit, de a helyszínt nem tisztáztuk, ,,majd rögtönzünk”.
Milyen helyszínt ajánlotok? :)
17/L és 17/F
2023. júl. 1. 18:28
1/29 anonim válasza:
Melyik város és semmilyen programot nem beszéltetek le?
2/29 anonim válasza:
temető, bár az késő ősszel, télen az igazi
4/29 anonim válasza:
3
még jó hogy nem lehet csak úgy felmenni a panel tetejére
5/29 anonim válasza:
4: panel válogatja. 14+ emeleteseknél általában lehet.
6/29 anonim válasza:
nem hinném, naponta ugrálnának le onnan akik megunták az életüket
7/29 anonim válasza:
Jó, hát random arcok nem, de akik a házban laknak, elkérhetik a kulcsot. Nálunk, sőt: a környékbeli panelok tetejéről még senki nem ugrott le, ablakból néha-néha megesik, de az is öt évente maximum egyszer.
8/29 A kérdező kommentje:
#1, a várost természetesen lebeszéltük, egy nagyobb helyről van szó, csak nagyon nem tudjuk, hogy hova menjünk 😄
2023. júl. 1. 21:14
9/29 anonim válasza:
menj inkább velem randizni, nekem lenne pár jó ötletem
10/29 anonim válasza:
nem tudom ilyen töketlen srácokkal miért állsz szóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!