Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok volt hogy egy 30...40s...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt hogy egy 30...40s férfi beprobalkozott?

Figyelt kérdés
Mivel?

2023. jún. 29. 11:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

#4 "érett, sikeres férfiakkal" - Érdekes, mindig azok az "érett" és "sikeres" férfiak próbálkoznak tiniknél, akik a saját korosztályukban teljesen lúzerek. Xddd

Amúgy elkéne már egy jelentési opció pedofília népszerűsítése miatt...

2023. jún. 30. 05:49
 12/17 anonim ***** válasza:
19%

Néhány dolgot érdemes azért helyre tenni.

1) Bizonyára van ilyen is, de nem valami jó stratégia, mert egy tinilányt sokkal nehezebb felszedni, hiszen sokkal nagyobb rájuk a kereslet, a tinik nagy része a nőkkel ellentétben nem nyitott idősebb férfiakkal való ismerkedésre, és kevesebb az interfész az eltérő társadalmi rétegekből adódóan.

2) Egyáltalán nem csak a "lúzerek" akarnak fiatal, hamvas, gyönyörű, bulis lányokkal lenni, a ráncosodó, sárkányosodó, kiégett, megszürkült nénik helyett. Van aki pl inkább felkötné magát mint hogy utóbbival legyen. Leo Dicaprio lúzer aki a saját korosztályában nem tudna párt találni? :D

3) Ha tinikről van szó, akkor a pedofília szó nem tudom hogy kerül ide, hiszen ez pubertáson át nem esett gyerekekre utal. Kevered a fogalmakat, talán tájékozatlanságból, vagy rossz szándékból, de egyik sem épp menő. Talán pont azért nincs ilyen opció, mert a buta és/vagy gonosz emberek ezt nyomkodnák gondolkodás helyett.

"Xddd"

2023. jún. 30. 08:15
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg ennyire nincs sikeretek a saját korosztályotokban lévő nőkkel? Eléggé szánalmasak vagytok. Az apjuk lehetnétek! Ez egyáltalán nem normális!
2023. jún. 30. 19:25
 14/17 A kérdező kommentje:
13as de ott találok. De fontos a változatosság.
2023. jún. 30. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:

#12 Xdddd

"a tinik nagy része a nőkkel ellentétben nem nyitott idősebb férfiakkal való ismerkedésre" - Magyarul minden normális ember elítéli ezt, kivéve az a szűk réteg, aki valamilyen más ok miatt belemegy egy ilyenbe (apakomplexus, szeretethiány).

"Talán pont azért nincs ilyen opció, mert a buta és/vagy gonosz emberek ezt nyomkodnák gondolkodás helyett" - Erre van a moderátor, aki ellenőriz minden jelentést. Bár sokra így sem mész a pedofília népszerűsítésével, mert előszeretettel szokták törölgetni a beteg válaszaidat.

2023. júl. 2. 09:51
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
Szinte minden pasi megnézi azért a nála fiatalabb csajoakt is, és ha van lehetősége próbálkozik.
2023. júl. 2. 14:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Volt az ötvenvalahány is..

Nem volt kellemes.

Az oktatóm volt egy suliban. Egyszer behívott beszélgetni, és olyanokat kérdezett, hogy mi lenne a legextrémebb, amit megtennék, szoktam-e erotikus filmeket nézni, mit érzek ilyenkor (aszex vagyok, semmit, mondtam is neki, de erősködött, hogy márpedig olyan nincs), ilyenek

Én meg akkor még nagyon "people pleaser" voltam, nem akartam megbántani az érzéseit (🤦‍♀️) azzal, hogy elmenekülök onnan, szóval maradtam, ő meg élvezkedett rajtam. 14 éves voltam ekkor

2023. júl. 12. 23:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!