Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent hogy a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent hogy a barátom elhívta az exét a házi bulijára és engem nem?

Figyelt kérdés

2023. jún. 24. 00:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9. Hát az elején elhittem, amiket az exéről mondott. Aztán lett alkalmam vele egy légtérbe kerülni, jobban megismerni és egy nagyon rendes, normális, vicces csaj, akit azért elég sokan kedvelnek. És már nem gondolom azt róla amiket mondott a párom. Épp ezért érzem magam rosszul, csak nem tudom ott hagyni, mert szeretem.
2023. jún. 25. 20:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"csak nem tudom ott hagyni, mert szeretem."

Pedig ez a fiúcska csak használ téged. Imponált neki, hogy egy idősebb nyuszi lecsapott rá és mivel úgy látszik, hogy te ugrasz, ha kell, ezért nyugodtan rendez házibulit nélküled. Szerintem ne alázd meg magad, maradj ki ebből és hanyagold innentől, ne legyél kapcarongy.

2023. jún. 25. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"a barátom elhívta az exét a házi bulijára és engem nem"

Az év vicce, komolyan. :D

Talán inkább a volt barátod. Az exed.

Meddig voltatok együtt?

2023. jún. 25. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap volt a buli?
2023. jún. 25. 20:59
 15/22 A kérdező kommentje:

Tegnapelőtt volt a buli

13 hónapja vagyunk együtt

2023. jún. 25. 22:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
És akkor te tényleg nem voltál ott a bulin? Milyen volt egyébként, mit hallottál?
2023. jún. 25. 22:28
 17/22 A kérdező kommentje:

Hát nála rákérdeztem, hogy volt e valami az exével és azt mondta, hogy nem.

Volt egy hasonló sztori szeptemberben, ahol ugyanott ott volt az exe és hát megtörtént ami miatt féltem, de megígérte, hogy soha többet nem lesz ilyen. Azóta úgy tudom, hogy tartotta magát és most se volt semmi.

2023. jún. 25. 23:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17. "Tartotta magát."

Honnan tudod? Kérdező, ne becsüld le magad ennyire, hogy egy fszfejjel legyél. Nem szereted, csak kötődsz hozzá.

Ha nem akarsz magadnak ártani, hagyd el, de tüstént..

2023. jún. 25. 23:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de egyszer már megtette, szóval valószínűleg most is volt valami, nem véletlenül nem hívott.
2023. jún. 26. 00:28
 20/22 anonim ***** válasza:
77%

Ennyire jó ez a pasi, hogy az exe is meg a mostani "barátnője" is oda van érte? 😂

Hány nője lehet még rajtatok kívül?

2023. jún. 26. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!