Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért válaszol órák múlva...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válaszol órák múlva pedig elérhető?

Figyelt kérdés
ra irtam , valaszolt sott meg vissza is kerdezett , persze orak mulva es kozben lattam h elerheto, olyan mintha szandekosan ignoralna , aztan megkerdeztem miert csinalja ezt , v h van e valami baja velem, azt mondta azert csinalja mert nem szokott sokat irogatni es nincs baja sem velem,(de persze masoknak egybol valaszol,sztm) mondtam okes ertem, de nekem nm ez jott le ezert hagytam az egészet, szerintem nem erdeklem de baratnoim szerint igen.
2023. jún. 21. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre nem vagy olyan fontos pozícióban, mint mások. Ezzel nincs semmi gond, később változhat.
2023. jún. 21. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Tényleg bosszantó ez amúgy, mert leírni egy sort nem tart 10 másodpercnél több ideig. Aztán jönnek azzal, hogy ő fenn se volt, a messenger rosszul jelzi, hogy elérhető, pedig nem is. Na persze...
2023. jún. 22. 01:30
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

1 semmit nem jelent, ha kijelzi, hogy az illető be van jelentkezve; vannak, akik nem jelentkeznek ki

2 a normális ember a valóságban éli az életét: a családjával, a barátaival, a könyveivel, társaságával, tanulással, munkájával van elfoglalva;

nincs hozzánőve a kezéhez a telefonja;

3 nyilván nem lesi minden pillanatban, hogy ki írt neki és mit;

ezért órák múlva ( mert moziban van; vendégségben van; fürdik; vásárol, beszélget, stb, stb, stb….

Aki szóvá teszi, hogy nem válaszolnak neki azonnal, vagy záros időn belül, annak nincsenek igényei, az csak virtuálisan él, és lapát.

2023. jún. 22. 02:59
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Mert normális.
2023. jún. 22. 03:01
 5/8 anonim válasza:
67%

2.

Vágom ki mint macskát szrni, aki be akarja osztani az időmet és azt hiszi, a másiknak azonnal ugrani kell

2023. jún. 22. 03:02
 6/8 anonim válasza:
100%
Szerintem is annyi, hogy még nem vagy olyan fontos az életében. De ha szívesen kommunikál, meg visszakérdez, akkor beszélgess vele vagy találkozz vele élőben.
2023. jún. 22. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Huh veled se beszélnék, de te se velem. Én képes vagyok 3 napig se válaszolni. Igen, sokszor úgy vagyok hogy majd később, most nem érek rá, vagy nincs energiám hozzájuk. De próbálok aznap válaszolni, de előfordul hogy másnak vagy 4 nap múlva. Nem szükséges folyton beszélgetni, 5 mp alatt válaszolni.

Azt azért hozzáteszem hogy én nem annyit írok hogy igen, értem, hanem rendes hosszúságú üzenetet. Vagyis többet de ritkán.

Amúgy nem kell aggódni, főleg ha messenger az tényleg kijelzi hogy elérhető mikor nem is az. Tudom mert láttam barátnőm telefonján hogy annak jelzett közben meg max. a háttérben futhatott.

2023. jún. 22. 22:02
 8/8 anonim válasza:
100%
Na én az ilyenek miatt szedtem le, hogy kijelezze a státuszom.
2023. jún. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!