Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válaszol órák múlva pedig elérhető?
1 semmit nem jelent, ha kijelzi, hogy az illető be van jelentkezve; vannak, akik nem jelentkeznek ki
2 a normális ember a valóságban éli az életét: a családjával, a barátaival, a könyveivel, társaságával, tanulással, munkájával van elfoglalva;
nincs hozzánőve a kezéhez a telefonja;
3 nyilván nem lesi minden pillanatban, hogy ki írt neki és mit;
ezért órák múlva ( mert moziban van; vendégségben van; fürdik; vásárol, beszélget, stb, stb, stb….
Aki szóvá teszi, hogy nem válaszolnak neki azonnal, vagy záros időn belül, annak nincsenek igényei, az csak virtuálisan él, és lapát.
2.
Vágom ki mint macskát szrni, aki be akarja osztani az időmet és azt hiszi, a másiknak azonnal ugrani kell
Huh veled se beszélnék, de te se velem. Én képes vagyok 3 napig se válaszolni. Igen, sokszor úgy vagyok hogy majd később, most nem érek rá, vagy nincs energiám hozzájuk. De próbálok aznap válaszolni, de előfordul hogy másnak vagy 4 nap múlva. Nem szükséges folyton beszélgetni, 5 mp alatt válaszolni.
Azt azért hozzáteszem hogy én nem annyit írok hogy igen, értem, hanem rendes hosszúságú üzenetet. Vagyis többet de ritkán.
Amúgy nem kell aggódni, főleg ha messenger az tényleg kijelzi hogy elérhető mikor nem is az. Tudom mert láttam barátnőm telefonján hogy annak jelzett közben meg max. a háttérben futhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!