Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? F

Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban akivel nem nagyon beszélgettem, de mindig egy busszal mentünk haza és egyszer buszmegállóban oda mentem hozzá beszélgetni. Aztán ráírtam de csak ilyen kamu indokkal hogy elkérjem valamit( évfolyamtársak vagyunk) aztán beszéltünk egy picit és kész. Megint ráírtam megkérdeztem milyen lett az év végije meg ilyesmik és megint dumáltunk. Válaszolt és láttam hogy elérhető volt 5 perce, gondoltam mást csinál dolga van akármi, de azért válaszoltam röviden neki és ahogy írtam egyből megnézte és utána is azt mutatta hogy nem elérhető. Ezt miért csinálta?
2023. jún. 21. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdésed? Mit miért csinált? Azt hogy visszairt? 😂
2023. jún. 21. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért rakta magát úgy hogy nem elérhető, és mikor írtam neki a chatet nézte.
2023. jún. 21. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezesetben lehetséges hogy érdkled. Vagy csak elfejtett kilépni a beszélgetésből
2023. jún. 21. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

túlgondolod.

semmi extra nem történt

ha érdekel a lány, beszélgess vele, ha kölcsönös, úgyis beszélgetni fog veled.

ezeken az apróságokon rágódni felesleges, csak az idődet húzod vele.

2023. jún. 21. 21:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem rágódom csak érdekelt mitjelent.
2023. jún. 21. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nem biztos, hogy ez bármit is jelent.

Nem ismerem a helyzetet, de ez tényleg nem biztos, hogy jelent bármit is.

2023. jún. 24. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!