Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 anonim válasza:
Mindig ugyan ez volt és ugyan ez lesz
3/9 anonim válasza:
Mert a csajok sokkal jobban adnak a környezetük véleményére. Ha szétnézel, mindig arról rinyálnak, hogy a csúnya társadalom micsoda nyomást helyez rájuk. Nem esik le nekik, hogy a társadalmi nyomás semmit nem jelentene, ha leszarnák. De nem tudják leszarni. Miért nem? Evolúció.
5/9 anonim válasza:
Mert ennyitől már valami rögtön "NPC" lesz🤯
Te is el vagy tevedve, kérdező
(F)
6/9 Nonameboi válasza:
Szerintem valamennyire igaza van a kérdezönek, mert hát ez tényleg elég gyakori. Ez azért van, mert a testükre szeretnének adni, és kompenzálni szeretnének.
De fiúkból is ugyanannyi NPC van.
(mint az öcsém)
7/9 anonim válasza:
Fiúkból is ugyanennyi van. Ez az elszabadultan kapitalista alapokon működő fogyasztói társadalmunk eredménye
8/9 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de sem én sem a közvetlen környezetemben senki nem hord Nike Pro-t, két lánynak van IPhone-ja, az egyik egy újgazdag r!b@nc, a másik szintén újgazdag, de egész normális. Ja, és nem az van, hogy én még a barátnőim szegények vagyunk, csak mondjuk értelmesebb dolgokra költik a szüleink a pénzt. Az egyik lány nagyon sokat olvas, van is egy csomó könyve, én is szeretek olvasni + én sportolok, és elég drága egy-két sportszer, ami nélkül nem is tudnám ezt a sportot űzni, bátyám szintén ezt csinálja, de neki kell sokféle étrendkiegészítő is, mert ő azért már az ifi élvonalban van - konklúzió nincs arra pénz, sem kapacitás, hogy tömeg!b@ncnak öltözzek
9/9 anonim válasza:
A nike és az iphone is két olyan világmárka, amelyekről még az is hallott, aki nem akart. Ilyen népszerűség mellett nem meglepő, hogy sok tini is ezeket preferálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!