Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen sok az NPC lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok az NPC lány?

Figyelt kérdés
Legtöbbször iPhone+Nike Pro

2023. jún. 20. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Azért, amiért fiúból is sok van
2023. jún. 20. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ugyan ez volt és ugyan ez lesz
2023. jún. 20. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Mert a csajok sokkal jobban adnak a környezetük véleményére. Ha szétnézel, mindig arról rinyálnak, hogy a csúnya társadalom micsoda nyomást helyez rájuk. Nem esik le nekik, hogy a társadalmi nyomás semmit nem jelentene, ha leszarnák. De nem tudják leszarni. Miért nem? Evolúció.
2023. jún. 20. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez épp a trend
2023. jún. 20. 20:40
 5/9 anonim válasza:
61%

Mert ennyitől már valami rögtön "NPC" lesz🤯

Te is el vagy tevedve, kérdező

(F)

2023. jún. 20. 21:06
 6/9 Nonameboi ***** válasza:
100%

Szerintem valamennyire igaza van a kérdezönek, mert hát ez tényleg elég gyakori. Ez azért van, mert a testükre szeretnének adni, és kompenzálni szeretnének.

De fiúkból is ugyanannyi NPC van.

(mint az öcsém)

2023. jún. 20. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Fiúkból is ugyanennyi van. Ez az elszabadultan kapitalista alapokon működő fogyasztói társadalmunk eredménye
2023. jún. 20. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is lány vagyok, de sem én sem a közvetlen környezetemben senki nem hord Nike Pro-t, két lánynak van IPhone-ja, az egyik egy újgazdag r!b@nc, a másik szintén újgazdag, de egész normális. Ja, és nem az van, hogy én még a barátnőim szegények vagyunk, csak mondjuk értelmesebb dolgokra költik a szüleink a pénzt. Az egyik lány nagyon sokat olvas, van is egy csomó könyve, én is szeretek olvasni + én sportolok, és elég drága egy-két sportszer, ami nélkül nem is tudnám ezt a sportot űzni, bátyám szintén ezt csinálja, de neki kell sokféle étrendkiegészítő is, mert ő azért már az ifi élvonalban van - konklúzió nincs arra pénz, sem kapacitás, hogy tömeg!b@ncnak öltözzek
2023. jún. 21. 06:26
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
A nike és az iphone is két olyan világmárka, amelyekről még az is hallott, aki nem akart. Ilyen népszerűség mellett nem meglepő, hogy sok tini is ezeket preferálja.
2023. jún. 21. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!