Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a lányokról akik egy szórakozóhelyen egy fiúval 2 perc "ismerkedés" után már smárolnak?
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 13:41
1/11 anonim válasza:
Bár lett volna ilyenhez szerencsém...
3/11 anonim válasza:
Én sosem voltam ilyen beállítottságú, szóval számomra nem pozitív vélemény keltenek. :)
4/11 anonim válasza:
Azt hogy szexpartnert ment keresni azon a szórakozóhelyen.
Nekem nem kellene egy olyan lány aki buliba jár.
5/11 anonim válasza:
Az ilyen lányok mind-mind Istennők. Én imádom amikor már 30 perc múlva minimum a kezében van a farkam. Mi a bajotok ezzel? Akinek nem tetszik ne szedjen fel ilyen csajokat, de nekem meg tetszik, hogy ilyen szabadságuk van.
6/11 A kérdező kommentje:
a tipikus helyes srácoknak van ennyi idő alatt sikerük
2023. jún. 11. 18:36
7/11 anonim válasza:
Ismerek 2 ilyen lányt is és tök normálisak, értelmesek, nincs velük semmi baj. Az meg nem rám tartozik, hogy miként érzik jól magukat.
8/11 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de az ilyet én sem nézem jó szemmel, habár a mai világban jobb mindet bevetni, ha nem akarsz egyedül, szűzen megdögleni, illetve szalad az idő is ugyebár. De tény, a szépség/jóképűség előnyt élvez a magunkfajta "átlagnak" küzdeni kell egy jó szóért is.
( Nem, én kiesek ebből a sorból, sosem volt kapcsolatom sem.) 23/L
9/11 anonim válasza:
#8 most kapsz vagy 500 privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!