Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi a gond velem? 16L
Szóval 16 éves lány vagyok (Sokak szerint komoly éretebb vagyok introvertált) és körülöttem majdnem mindenkinek van párkapcsolata. Énis nagyon szeretnék valakit magam mellé viszont nekem nincs annyi szerencsém mint a többieknek. Néha jó szingliként de egyszerűen irigykedek azok után akit szeretnek. Az utcán, az iskolában mindenhol ezt láttam és egyszerűen haszontalannak és boldogtalannak érzem magam. Ti hogy éltétek meg a gyerekkorotok? Nektek hogy esett az ilyen aki hasonló helyzetbe volt esetleg. Én csinálok valamit rosszul vagy csak szimplán nem akar senki velem lenni? Tudom fiatal vagyok még viszont bánt hogy mmások boldogok a párjukkal nekem még meg az első csókom se volt meg. Túlreagálnám a dolgokat?
Kérlek Őszínte és empatikusabb válaszokat várok! <33
Ismerkedj aktívan:
vagyis menj el helyekre, ahol lehet, és kezdj el beszélgetni.
Gyanítom a dolog az intravertáltságoddal függ össze. Próbálj nyitottabb lenni, többet ismerkedni.
Amúgy meg fel a fejjel, fiatal vagy.
Az én ismerettségi körömből több példát is látok arra, hogy akinek tizenévesen nehezen ment a párkapcsolati téma az utána megtalálta az igazit és azóta is boldog. Illetve arra is, hogy az egykori nagymenők meg még 30+-osan se találtak normális kapcsolatot.
ahhoz hogy készen állj egy kapcsolatra előbb magadat kell szeretned, hogyha olyan energiát sugárzol hogy magányos vagy és teljesen rászorulsz mások szeretetére úgy nem tudod "bevonzani". Légy kicsit magabiztosabb, vidám, nyiss mások felé még akkor is ha csak barátkozásról van szó.
(szintén 16 l)
Ismerkedsz egyáltalán? Szoktál fiúkkal beszélgetni, idősebbekkel is?
El tudom képzelni, hogy a saját korosztályoddal, iskola társaiddal nem annyira jössz ki jól.
Nem ertem miert kell egy 16 eves gyereknek "parkapcsolat". Akkor meg főleg ha csak azért mert mindenki másnak van.
Koncentralj magadra.Meg gyerek vagy. Nem attól leszel valaki, ha van pasid. Ha ebben most elkezdesz hinni egy kapcsolatfuggo felnőtt leszel, aki képtelen egyedül feltalálni magat.
"Nem attól leszel valaki, ha van pasid"
Így van! Legyen egy szép gyönyörű cuki csajod! Akit minden nap tudsz puszilgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!