Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak vagy lányoknak könnyebb a csajozás? Melyik nemmel a kedvesebbek?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 13:57
1/9 anonim válasza:
Tapasztalataim szerit lány-lánnyal könnyebben jön össze.
Én F.
2/9 anonim válasza:
Attól függ. Heteró csajoknál a srácoknak könnyebb, a leszbiknél viszont a lányok vannak nagy előnyben.
4/9 A kérdező kommentje:
Az én biszexuális barátnőmre mindig rá írnak lányok akik hát, ők sem heterók, de persze a barátnőm jobban vissza ír nekik ellentétben a fiúkkal.
2023. jún. 5. 17:22
5/9 anonim válasza:
A lányok sokkal jobbak, megértőbbek. A fiúk többsége éretlen, szexista, anyapótlékot keres egy kapcsolatban stb.
6/9 anonim válasza:
Utolsó válasz tökéletes példa a korábbiakra
7/9 A kérdező kommentje:
#5 és rólad akkor mi jót mondjunk ha ilyen általánosító vagy? Miben "sokkal jobbak"?
Egyébként nem ez volt a kérdés.
2023. jún. 6. 20:03
8/9 anonim válasza:
Ne vitatkoztatok a lányokkal! Majd lesz helyettük másik.
9/9 anonim válasza:
Egyértelmű csajoknak pl exem még mindig jóban vagyunk így beszélünk.
Feltette magát társkeresőre ugyanúgy én megnéztük egymásét ki írt segítettünk is egymásnak, hogy jó legyen, neki napi kb 20 30 üzenet .
Nekem 500 levelet írtam annyit küldtem ki 1 nemleges választ kaptam.
Hányat kellene írni ahhoz hogy össze is jöjjön valaki pedig nem vagyok csóró sem meg izmos is nem nagyon de edzek régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!