Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek a saját korosztályommal ismerkedni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok,és eddig a nàlam 5-10 évvel idősebb nők tetszettek mindig. velük simán tartottam a szemkontaktust,vagy mosolyogtam ràjuk. de most ràjöttem,hogy nem túl sok esélyem lenne a koromból kifolyólag az idősebb nőknél,ezért valami korombeli baràtnőt szeretnék talàlni,de egyszerűen ha egy velem egyidős szép lány van a közelmben,alig merek rànézni,és zavarba jövök,pedig nem tartom magam csúnyának,és àltalában a lànyok meg szoktak nézni. miér van ez szerintetek?pedig pont hogy a korombeli lànyoknàl lenne nagyobb esélyem,de pont velük nem merek ismerkedni.2023. máj. 31. 20:34
1/7 anonim válasza:
Azért van ez, mert tudat alatt tudtad, hogy nincs esélyed az idősebbeknél, ezért nem is izgultál velük szemben.
2/7 A kérdező kommentje:
gondolkodtam,szerintem nem amiatt amit írsz. hanem sokat szoktam pl a tiktokot pörgetni,és szinte az összes làny a tökéletes fiúra vágyik,stb,mindenki szépítőfiltert hasznàl,és szerintem emiatt érzem magam kevésnek. szerintem a közösségi mèdia lehet rossz hatással.
2023. máj. 31. 22:41
3/7 anonim válasza:
#2 Az is lehet, de gondolj bele. Pont azok akarnak tökéletes srácot, akik magukról egy szerkesztett képet tesznek ki? Mások hazugságai miatt ne érezd magad rosszul.
4/7 A kérdező kommentje:
persze,csak belegondoltam,hogy legfőképp azóta érzem ezt,mióta sokat nézem a közösségi médiàt,főleg a tiktokot. mert a 18-20 éves lànyok 99%-ànak a magas,göndör barna hajú,50kilós fiúk jönnek be,legalàbbis mindig ezeket teszik ki,én meg pont hogy àtlag magassàgú,izmos,szőkésbarna hajú vagyok,és én elég jóképűnek tartom magam,de nem olyan vagyok mint ezek a srácok.
2023. jún. 1. 00:57
5/7 anonim válasza:
Most az a trendi, de ne aggódj, biztosan van olyan lány, akinek pont te vagy az esete. Amúgy attól még, hogy nincs barna göndör hajad meg stb, nem biztos, hogy elfognak utasítani. Mindenkinek van egy ideálja, de az nem azt jelenti, hogy pont olyan pasival/csajjal fognak összeállni. Ha alapjáraton helyes vagy, akkor nem aggódnék ilyen butaságok miatt a helyedben.
6/7 A kérdező kommentje:
biztos van akinek pont nem a tömeg sràcok tetszenek,mert ha szembe jön velem egy làny társaság,akkor általàban 1-2 mindig rám mosolyog,de ha pl felnézel tiktokra,akkor szinte az összes làny ezeket a típusú fiúkat rakja ki ideàlként.
2023. jún. 1. 01:31
7/7 anonim válasza:
#6 Egyrészt nem tiktokon kell ismerkedni, másrészt az egy kirakatvilág. Azoknak a csajoknak mindig olyan srác tetszik, aki az aktuális divat szerint a legjobb, mert ìgy tökéletes az álomvilág, amiben élnek és amit kifelé mutatnak. Hazugsát hazugság hátán, ne mérgezd magad ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!