Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzem magam elég jónak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem magam elég jónak egy párkapcsolathoz. Javaslat?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a gondom, hogy szerintem végképp nem vagyok intelligens, szüleim mondják az vagyok, de én egyszerűen nehezen tudom elhinni. Sokszor hülyeséget mondok, lehet elég kellemetlen a személyiségem is, talán idegesítő, mert nagyon megfelelési kényszerem van, és eléggé csendes is szokok lenni, szóval nem vagyok a szavak embere. Tudom, hogy eléggé ellentétes amit mondok, de ez van... Introvertált vagyok (ISTJ-T), és nem vagyok önálló annyira, vagyis pl. Én így magam Pestre felmenni én nem mernénk, mert attól félek nem jutnánk haza. Az is meg, hogy ha lenne barátnőm, csak gondod okoznák neki, inkább ilyen teherként tekintek magamra. Nem hinném, hogy valamit tudnák neki nyújtani, valami érdemlegeset, a rossz, hogy apám meg mondja, hogy ismerkedjek, de én így ebbe az állapotba csak boldogtalanságot okoznák, meg eleve nem jó az önbecsülésem, önbizalmam se. Néha úgy érzem, hogy nekem nem szabad lenni párkapcsolatnak, mert nem vagyok elég érett, és tudatlan vagyok.

Ui: 20 éves srác vagyok, most azt, hogy ezt felnőtt kapcsolatba kéne-e írnom vagy nem, fogalmam nincs.

2023. máj. 30. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Őszintén írom, hogy másfél évvel ezelőtt én is így éreztem. Nem tudtam magamról elképzelni, hogy kellenék bárkinek is. Aztán megismertem a barátnőmet és ennyi, már teljesen másként gondolom. A barátaim ugyanezt mondták, hogy csak addig érezték magukat elveszettnek, ameddig nem jött az áttörés.
2023. máj. 30. 20:10
 2/5 hungarikum_202 ***** válasza:
50%
Ha nem változtatsz fejben, akkor tényleg ilyen maradsz.
2023. máj. 30. 20:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja amúgy azt kifelejtettem, hogy nem vagyok valami vicces srác. Nehezen nevettetem meg a körülöttem lévőket, vagy nem tudom.

Hát nem tudom mit mondjak. Az, hogy próbáltatom elhitetni magammal az ami nem vagyok, az szerintem nem fog működni.

Szerintem veled alapból rendben volt minden. Én nem is mondanám amúgy jóképűnek se magam, és nem is vagyok nagy dumás, meg nem is akarok, mert az távol áll a személyiségemtől. Én a nyugodt életmódnak vagyok a híve.

2023. máj. 30. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Hidd el, én is full átlagos kinézetű vagyok és nem mellesleg eléggé introvertált. De nincs ezzel baj, biztos vagyok benne, hogy hamar belejönnél egy kapcsolatba.:)
2023. máj. 30. 22:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jó fej vagy. Már azt hittem, hogy megsértettelek ezzel, hiszen csak segíteni akarsz, meg #2 is. Köszi szépen. ^_^
2023. máj. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!