Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki folyamatosan írogat nekem (az osztálytársam) és a chatelés miatt nem marad szabadidőm és tanulni sem tudok eleget. Fontos számomra, egészen kedvelem, ezert nem ignorálom, de ez mégiscsak sok. Mit tegyek???
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 18:45
1/9 anonim válasza:
Kapcsold ki a netet.
Illetve a telefonod.
Annyi... És lesz időd !
2/9 anonim válasza:
Nem kötelező folyamatosan beszélni vele, ha tanulnod kell mondd meg neki, hogy most tanulni kell, majd később leszel
3/9 anonim válasza:
Emlékeztesd a házikra, dolgozatokra, talán hálás lesz neked.
1-es, kikapcsolás nélkül sem kötelező egész nap azt nézni...
Rossz kategória, ide akkor való, ha itt akarsz társat keresni.
4/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Mármint, hogy folyamatosan írok, de engem nem zavar, ha a barátnőm nem válaszol, leírom, ami eszembe jut, vagy amik történnek velem, aztán megvárom, hogy ránézzen... Akkor beszélgetünk kicsit (ha nem találkozunk), én meg írom az őrült kalandjaimat tovább.
6/9 anonim válasza:
Ne legyél papucs és mondd meg neki, hogy dolgod van.
8/9 anonim válasza:
Helyes választ egyedül az ötös adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!