Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mit csináljak?
A hétvégén volt egy lány barátomnak a szülinapi bulija. Aztán az ajándékozás, meg úgy minden után kint az udvaron beszéltem vele. És megkértem a kezét, de ezt nyilván csak poénnak szántam, mert egyszer megszólt, hogy ilyet sose mernék csinálni egy nővel. Na szóval ugye ez megtörtént gyűrűvel, térdeléssel mindennel, és utána egyből megcsókolt, és történt ami ilyenkor történik általában. Aztán azóta mindennap rámír, hogy hogy vagyok, meg ilyeneket. Meg kérdezget, hogy hétvégén ráérek e csinálni valamit.
18F
"Igazából sose gondoltam még úgy rá, hogy lehetne barátnőm, azért fura és kicsit kényelmetlen a szituáció."
Jusson eszedbe a kis hercegből a róka, ha már megszelídítetted, felelősséggel tartozol érte! :)
Szegény lány már úgy kezeli, mintha összejöttek volna, mert szereti, de ez a kocsog nem vesz róla tudomást, csak elhasznált benne egy patront.
"Igazából sose gondoltam még úgy rá, hogy lehetne barátnőm, azért fura és kicsit kényelmetlen a szituáció."
Jó tanulság a lányoknak, hogy nem kell részegen punszit adni minden színészkedő kocsognek. Talán tanul belőle. Reméljük nem lett terhes. Bár, ez a csávó megérdemelné, hogy felelős apukát csináljon belőle 18 éves korára.
*AHEMM!!!!!*
Emberek, hátrébb az agarakkal, nem szemétkedni vagyunk itt
gyékán, hanem segíteni másoknak.
Az igaz, hogy rosszat tettél azzal, hogy "megkérted a kezét" , elég félreérthetö. Ha nem szeretnél semmit közöld vele, mielött rosszabb lenne. Ha akarsz valami, szabad a pálya, Rómeó (;
"Mit gondoltok, mit csináljak?"
Azt, hogy mi mit gondolunk, már leírtuk. Te meg aludj rá egyet.
Holnap meg szombat, vár a lányka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!