Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem tudok ki igazodni ezen a fiún?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiuval, egy buliba, bekovetett instan, a semmibol talalt meg, holott csak a nevemet tudta, tudni kell rolam h nem igazan beszelgetek a rokonaimmal, szinte nem is ismerjuk egymast, kiderult hogy az egyik messzi rokonomnak az exe a gyerek, ennek ellenére is rengeteget irtunk, és már az első hétbe leirt nekem rengeteg mindent a gyerek, parszor mondta h tokre szep vagyok, meg olyasmiket ami arra utal h tetszek neki, mikor beszeltem neki en is az exemrol mindig irta h elveszem a kedvet azzal h en az exemrol dumalok neki. A semmibol ra irt az exe aki nekem ugye messzi rokonom, visszont mondta nekem a gyerek h őt mar nem erdekli csak nehez neki, azóta visszont amiota ir neki az exe, megvaltozott a gyerek, eddig mindig hamar visszairt, most meg 4 orankent valaszol, pedig elérhető,kerdezett tolem valamit, megneztem es direkt nem valaszoltam ra, majd uttana rám irt h ő ugy vette eszre h en nem akarok vele beszélni, nem meselek el neki semmit, es h leszarom, (meg mindig rám ír amugy) irtam neki h ez nem igy van meg ilyenek, visszont nem ertem, ha annyira beszélni akar velem, akkor h van az h elerheto es nekem 4 orankent valaszol? De azert mégis ír, fura nekem ez az egesz igazabol..2023. ápr. 22. 18:23
2/9 A kérdező kommentje:
Most hogy irt es en is par ora uttan neztem meg, megkerdezte h miert nem irok neki, irtam neki, erre 5 perce volt elerheto megint nem nézi meg, nem ertettem tenyleg nagyon fura. De lehet csak en gondolom tul
2023. ápr. 22. 21:45
3/9 anonim válasza:
Néha... Néha szoktam én is csinálni ilyeneket, ha izgulok... Na de nem órákat várok, hanem vagy 10 percet, hasonló....
4/9 Nonameboi válasza:
Lehet dolga van vagy ilyesmi... biztosan van ésszerü válasz, ne gondold túl, az insta alapbol szar nekem azt irja ki hogy valaki online van, pedig 3 napja offline lol
5/9 anonim válasza:
4 óránként válaszol?
Hát max haverkodik veled xd
6/9 Nonameboi válasza:
ha igaz amit #5 mond, az sem baj, lehettek barátok, én hiszek a fiú-lány barátságban. Lol 7 lánnyal vagyok körülvéve :)))
16/f
7/9 anonim válasza:
"őt mar nem erdekli" - Én már sokszor tapasztaltam azt, hogy aki ilyet ír, az rohadtul nincs túl az exén. Ez ebben az esetben is beigazolódni látszik, hiszen amint írt az ex, te már le is vagy tojva.:/ Én hagynám őt, szórakozzon mással.
8/9 A kérdező kommentje:
7. Igazából az a fura az egeszbe, hogy meg azt is atkuldte amiket az exevel irt, holott tényleg csak max 2 hete beszélünk, raadasul irt, kerdezte h miert nem irok neki, es azt mondta h haverjaival volt, sokat beszelgettek stb
2023. ápr. 23. 11:52
9/9 anonim válasza:
8. hát igen ez egy kicsit fura.
A húgommal is szemezgetett, flörtölt egy srác, de túl komolyan nem gondolhatta
szerintem ne éld túl át az instás irogatást, még semmi komoly és majd még kiderül jobban hogy tényleg milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!