Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

tehát ez egy elég felesleges kérdés én is tudom xd

van egy srác, akit bekövettem instán, mert felhozta őt az ajánlottak között, miután bejelölt ismerősnek facebookon, én pedig megerősítettem.

5 perc se telt el és visszajelölt és másnap, amikor kiraktam egy sztorit beszívelte.

következő nap ismét kiraktam két sztorit, az egyik egy kép rólam, a másik pedig egy sima tavaszi kép a természetről.

a rólam készült képet nem szívelte be, a másodikat a virágokról igen.

és nem értem miért. tudom hogy vannak olyanok akik minden sztorit belájkolgatnak gondolkozás nélkül, de akkor miért hagyta ki direkt azt amelyiken én is rajta vagyok, csak hogy aztán beszíveljen néhány virágot.

ja és mielőtt elkezdte lájkolgatni a sztorijaimat kitörölt az ismerősei közül xd

tudom tudom, nagyon triviális dolgok, de zavar hogy nem tudom követni a logikát.

2023. ápr. 20. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert ahhoz nem elég tökös, hogy a te képedet is szívezze.
2023. ápr. 20. 16:06
 2/3 anonim válasza:
Talán nem akarja hogy furának gondold vagy valami az miatt
2023. ápr. 20. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
,,Ha valakinek tényleg fontos vagy, azt egyértelműen érezteti veled. Ha pedig nem, akkor bizonytalanságot fogsz érezni."
2023. ápr. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!