Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
tehát ez egy elég felesleges kérdés én is tudom xd
van egy srác, akit bekövettem instán, mert felhozta őt az ajánlottak között, miután bejelölt ismerősnek facebookon, én pedig megerősítettem.
5 perc se telt el és visszajelölt és másnap, amikor kiraktam egy sztorit beszívelte.
következő nap ismét kiraktam két sztorit, az egyik egy kép rólam, a másik pedig egy sima tavaszi kép a természetről.
a rólam készült képet nem szívelte be, a másodikat a virágokról igen.
és nem értem miért. tudom hogy vannak olyanok akik minden sztorit belájkolgatnak gondolkozás nélkül, de akkor miért hagyta ki direkt azt amelyiken én is rajta vagyok, csak hogy aztán beszíveljen néhány virágot.
ja és mielőtt elkezdte lájkolgatni a sztorijaimat kitörölt az ismerősei közül xd
tudom tudom, nagyon triviális dolgok, de zavar hogy nem tudom követni a logikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!