Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem a fiú öccsének , aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a fiú öccsének , aki nekem tetszik , összejöjjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki màr 1 éve tetszik, és van baratnője, de valamiért én igysem tudom elfeljeteni. Egy faluban lakunk, gyakran látom őt . A lánytestvére a legjobb barátnőm, ezért így többször futok össze vele is, bár még sosem beszéltünk, de nem akarok a fiútól semmit, mivel van barátnője és tudom hogy szereti.A fiú öccsének tetszek, aki egyidős velem. Igazaból nekem is tetszik, meg őt ismerem, nagyon jó személyisége van, csak az egy bökkenő hogy a bátyja jobban.

tetszik. Ha összejönnék az öccsével, akkor bármikor ha látnám a bátyját nem tudok úgy tenni mintha nem tetszene, nem birnám ki hogy ne kerüljek közelebb hozzá. Nem tudom most mit csináljak.16/l

2023. ápr. 15. 22:32
 1/4 anonim válasza:
87%
Sajnos nem tudok segíteni, de abszolút átérzem, szinte ugyan ilyen helyzetben vagyok:_)
2023. ápr. 16. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nincs sok értelme. Tudod, kivel szeretnél összejönni, akkor ne azzal randizz, akivel nem szeretnél összejönni.
2023. ápr. 16. 05:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyikbe se vagy szerelmes, úgyhogy szerintem egyikkel se kéne összejönnöd. Vagy eseleg beszélgess sokat az öccsével, hátha felbukkan a szerelem is, onnantól pedig el is dőlt a kérdés.
2023. ápr. 16. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Te összejönnél olyan fiúval, aki oda van a nővéredért és csak azért jönne össze veled, hogy minden nap lássa a nővéredet? :)
2023. ápr. 17. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!