Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba mit tegyek?
Szerelmes vagyok egy lányba,ő ezt nem tudja és szerintem hetero mert folyton emlegeti hogy mennyire nem szereti a melegeket...(nem homofób).
Nagyon tetszik és nem tudom mit tegyek,mondjam el neki ,hogy meleg vagyok(és tetszik) vagy hagyjam ?
(16 lány)
Sajnos annak tűnik.
Bár vannak, akik hangos utálkozással terelik el a figyelmet arról, hogy ők se kőheterok.
Ha gondolod, egy esélyt adj a közelebbi, baráti megismerésének, de ha őszinte a utálata, kerüld el nagy ívben.
Egyértelműen homofób, sajnos. Szerintem nem lenne jó, ha elmondanád neki, hogy hogy érzel, mert, ha heteró, akkor nem sok értelme van. :( Annyit tudsz tenni, hogy kiszeretsz belőle.
Pl.: Keress egy másik embert, akinél van is esélyed, és a legjobb az lenne, ha megszakítanád vele a kapcsolatot, ne is kezdj el vele barátkozni, attól csak rosszabb lesz a helyzet. (Mondjuk, ha legjobb barátnők vagytok, akkor persze, ez nem így működik). De nagyon fontos, hogy minél hamarabb verd ki a fejedből a csajt, mert ha heteró akkor ez ellen nem lehet mit tenni. Ilyen esetek sajnos történnek, de túl kell lépni. Kitartást, és remélem, hogy minél hamarabb rendeződnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!