Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha a barátnőtök több kg, mint ti?
Figyelt kérdés
Pl. Ha az öledben ül vagy felemeled nem túl nehéz? Meg úgy kinézetre nem rossz látvány, ha a lány kövérebb, mint a fiú?2023. márc. 19. 18:50
11/13 anonim válasza:
Nem zavar, eleve a mai világban rengeteg "furcsa" pár van, pl. ahol a nő magasabb vagy nemtom. Nem mindenki igazodik egy adott normához, és nem kell úgy kinézni, mintha skatulyából vettek volna ki.
12/13 anonim válasza:
Bocs,fiú már régen voltam.....
Nekem több olyan kedvesem volt,aki nálam jóval nehezebb,kövérebb volt.
A legnagyobb 192 kg volt,én 88 kg vagyok...
Amúgy abszolút nem jelentett problémát,nagyon jól megvoltunk,szerettem vele lenni.
13/13 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de szerintem egyáltalán ne emészd magad emiatt. Én pl rengeteg olyan párt ismerek ahol fix hogy a lány több kg mint a fiu. Szerintem ember fuggo hogy melyik fiu milyen lanyokra bukik, de szerintem ez is sokkal jobb mint valami anorexiás csaj. Ráadásul a fiuk alapbol erosebbek mint alányok szoval ha pl a fiu 60 kg a lany meg 70, siman fel tudja emelni, az olebe ulesnel meg sokkal kevesbe erzodik hogy ki hány kg, nem fog nehéznek találni ha csak nem vagy 100 kg. De ha mégis, szerintem akkor is lehet valakit szeretni ugy ahogy van, és ha a fiu tenyleg szeret akkor nem a kilod fogja erdekelni elsosorban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!