Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tetszedjek meg valakinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tetszedjek meg valakinek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, tavaly nyáron ismertem meg de az a baj hogy nagyon távol él tőlem. Csak snapchaten beszélünk. Nem tudom tetszeke neki vagy nem de az lenne a kérdésem hogy interneten keresztül hogyan tudnék megtetszeni neki? Mert hát ugye képeket szoktam küldeni de

olyan válaszokat várok hogy pl.milyen képet kuldjek, mit tegyek ki sztoriba, hogyan írjak rá stb.

Szóval a kérdés az hogy :

HOGYAN TETSZEDJEK MEG NEKI INTERNETEN?

2023. febr. 24. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

Sehogy!

Élőben kell!

2023. febr. 24. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Minek akarsz olyannal kezdeni, aki nagyon távol él tőled? Ritkán lesz ebből valami.
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Semmiképpen ne küldj pucér képet neki, vissza fog élni
 4/10 A kérdező kommentje:
Semmi pucér képről nincs itt szó. Csak a snapchat lényege az hogy képeket küldjünk egymásnak, pl.ahogy tervezel, kirándulni vagy, vagy akár magadról de normalisat
2023. febr. 24. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:
De én nem tehetek róla ha szeretem. Már gondolkoztam azon hogy lenne az életünk hogy távol él. Nem volna könnyű de meglehetősen oldani. És erőben sehogy sem tudnunk jelenleg. Esetleg nyáron de nem mindegyiken
2023. febr. 24. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Kapcsold ki az autocorrectet első lepésben :D

Amúgy ha szoktatok beszélni / látod mit csinál akkor csinálj hasonlót, küldd el neki. Egyből jobban fogod érdekelni, mert van közös pont.

2023. febr. 24. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

"És erőben sehogy sem tudnunk jelenleg"

Hallod, küldd már el a címed, elmegyek hozzád és teljes erőből hozzád vágok egy magyar nyelvtankönyvet. Ez borzalmas. 😟

2023. febr. 24. 21:48
 8/10 anonim válasza:
100%
Legyél természetes. Ne játszd meg magad, szeressenek úgy, ahogy vagy. Túl rövid az élet ahhoz, hogy hamis személyiséget öltsünk magunkra, és ezt mindenkinek üzenem :)
2023. febr. 25. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Miért lett ennyire lepontozva a 3-as? Ez az alap.
2023. febr. 25. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9# hát ezaz...
2023. febr. 25. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!