Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tiktok?
Barátnőmnek megtudtam tiktokja van, és elitélem meg gyűlölöm a tiktokot, és ő is használja
Most mit csináljak vele? nem mondhatom hogy törölje le, én meg nem akarok olyannal lenni aki tiktokozik
Ne az alapján ítéljünk már meg valakit, hogy milyen social media platformo(ka)t használ. Nekem is megvan a saját (negatív) véleményem a tiktokról, de nem halasztanék el azért egy jó kapcsolatot, mert a csaj használja. Ha egyébként emberileg meg személyiségileg is tetszik neked, ne egy hülye szokása legyen a mérvadó. Nyilván tiéd a döntés, de ilyen apróságokon ne nagyon akadj fent.
Lehet, hogy amúgy neked is van olyan tulajdonságod/szokásod, ami őt idegesíti, de mégsem szól érte, mert nem akar balhét. Persze ez nem biztos, de van rá esély.
Úgyhogy ilyen dolgok miatt ne idegesítsd magad.
Attól, hogy te nem szeretsz egy közösségi média platformot, az nem indok arra, hogy ne működjön közöttetek a dolog. Amíg a lány értelmesen használja (nem mutogatja magát) és tudja a korlátokat (nem 24/7-ben rajta lóg, ha vele vagy nem ezt görgeti) és tudja a te határaidat (nem akar veled videókat készíteni) akkor nincs gond.
Ez nem olyan, mint hogy ,,én nem szeretem a piercingeket, de a barátnőm átlőtte az orrát”…
Hanem inkább ,,nem szeretem a sajtot, de a barátnőm sajtot eszik”
Oké köszi a válaszokat
Tiktokjára még ki rakta a snapchat meg insta nevét is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!