Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Weebfan kérdése:
Szerintetek ez egy jó ajándék?
Figyelt kérdés
Írtam neki egy hosszú szerelmes levelet (4 oldalas ilyen kihajtható) egy fiú örülne egy ilyennek? Valentine napra elég vagy még tegyek hozzá valamit? Köszönöm a válaszokat előre is.2023. febr. 4. 14:12
1/6 anonim válasza:
Kedves ajándék, szerintem örülni fog neki.
2/6 anonim válasza:
Szerintem egy fiú mindennek örülne, amit egy számára szimpatikus lánytól kap
3/6 anonim válasza:
#2 Ezzel teljes mértékben egyetértek! :D
4/6 anonim válasza:
Szerintem is jó ajándek, igazán személyes. Esetleg meg egy kis bombon mellé, vagy a kedvenc csokija.
5/6 anonim válasza:
Kellemesen meglepődik. Jól gondolod. Szerintem elég maga a levél, de ha szreted a csokit, akkor jöhet mellé, hiszen úgyis megkínálna vele.
6/6 anonim válasza:
Szebb ajandekot el sem tudnek kepzelni :) időt szantal ra, te csinaltad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!