Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Süninek hív egy fiú? Ez vajon gúnyos?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 23:36
1/9 anonim válasza:
Te annak érzed? Ha nem tetszik, akkor kérd meg, hogy ne hívjon így többet. Amúgy meg őt kéne megkérdezni, hogy miért hív így, és akkor abból kiderül, hogy gúnyos-e vagy nem.
2/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az, de ha zavar, akkor szólj neki.
4/9 szvicsi válasza:
Miért hív annak?
Ha hozzád ér és mindenhol szőrös vagy akkor lehet gúny, figyelemfelhívás, hogy borotválkozz meg.
Ha a hajad tüsi, rövid, akkor kedves szó, bók, ha zavar jelezd neki.
Ha csak mint kedves kis állatra céloz vele akkor kedveskedés.
5/9 A kérdező kommentje:
Elmagyarázta. Azért, mert kicsit az arcom hasonlít egy aranyos sünihez, és néha elég nehéz megközelíteni engem. Így végülis nem tűnik olyan rossznak.
2023. febr. 2. 12:13
6/9 anonim válasza:
Én is süninek hívom a másodunokatesómat. Nagyon szeretem őt, és egyáltalán nem gúnyból hívom így. Egyébként csenge a neve, és kiskorunkban keresztanyám hívta így mindig. Ez meg átragadt. Most hogy felnőttünk már alig találkozunk néha, de a név megmaradt. Cserébe ő van hogy pukkancsnak hív
7/9 anonim válasza:
Szerintem tök cuki állat a sün. Ez becézés részéről, ahogy az 5-ben megmagyaráztad.
50f
8/9 anonim válasza:
Én kishúgom hívom süninek, nem tudom miért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!