Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a fiúk?
Nem vagyok jártas a netes ismerkedésben, de azért volt, hogy beszélgettem így fiúkkal és többször tapasztaltam azt, hogy még alig tudunk valamit a másikról, kb.semmi érdemlegeset ami alapján kicsit is ismerhetnénk a másikat, a személyiségét, miket szeret, miket nem szeret stb értitek...sokszor nem is érdeklődik, nem kérdez semmit rólam, nem hív találkozni (én próbálkozom, de nem sok sikerrel) ennek ellenére a srác már olyanokat ír, illetve úgy ír mintha együtt lennénk vagy legalábbis úgy veszi mintha törvényszerű lenne, hogy össze jövünk holott jó esetben beszélünk egy hete, vagy annyi se.
A legszebb az egészben, hogy olyan fiúk csinálták ezt akik állítólag komolyan akartak ismerkedni nekem nem volt még kapcsolatom és lehet velem van a baj, de én valahogy nem így képzelem az ismerkedést.
Nem értem miért gondolják azt, hogy ez működőképes.
Szerintem ez még akkor sem jön be ha nem élete párját keresi az illető, hanem csak egy éjszakára valakit. Vagy nem tudom, de számomra ez nagyon furcsa, és érthetetlen.
Miért jó ez? Van más is aki ezt tapasztalja esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!