Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a fiúk?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jártas a netes ismerkedésben, de azért volt, hogy beszélgettem így fiúkkal és többször tapasztaltam azt, hogy még alig tudunk valamit a másikról, kb.semmi érdemlegeset ami alapján kicsit is ismerhetnénk a másikat, a személyiségét, miket szeret, miket nem szeret stb értitek...sokszor nem is érdeklődik, nem kérdez semmit rólam, nem hív találkozni (én próbálkozom, de nem sok sikerrel) ennek ellenére a srác már olyanokat ír, illetve úgy ír mintha együtt lennénk vagy legalábbis úgy veszi mintha törvényszerű lenne, hogy össze jövünk holott jó esetben beszélünk egy hete, vagy annyi se.

A legszebb az egészben, hogy olyan fiúk csinálták ezt akik állítólag komolyan akartak ismerkedni nekem nem volt még kapcsolatom és lehet velem van a baj, de én valahogy nem így képzelem az ismerkedést.

Nem értem miért gondolják azt, hogy ez működőképes.

Szerintem ez még akkor sem jön be ha nem élete párját keresi az illető, hanem csak egy éjszakára valakit. Vagy nem tudom, de számomra ez nagyon furcsa, és érthetetlen.

Miért jó ez? Van más is aki ezt tapasztalja esetleg?

2023. jan. 24. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
#10 mondjuk valszeg jó önbizalomhiányos lehet, aki bevesz ilyen kamu bókokat. Nem lehet őszintén bókolni annak akit nem is ismersz. És de volt hátsó szándékot, így akartál bevágódni. Ez bőven eléggé hátsó szándék.
2023. jan. 25. 10:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Én ilyenkor inkább kellemetlenül érzem magam ha valaki pár nap chatelés után ilyet ír amikor nem is ismerjük egymást egyáltalán..és még ha az elején szimpatikusnak is tűnt az illető és szerettem volna megismerni egy-két ilyen mondata után már nem tudok ugyanúgy állni hozzá, mert egyszerűen nem tudom komolyan venni. El nem tudom képzelni, hogy ez tényleg tetszik valakinek.
2023. jan. 25. 10:27
 13/14 A kérdező kommentje:
#9 szerencsére ilyenről nem volt szó, de valóban óvatosnak kell lenni
2023. jan. 25. 10:29
 14/14 NTBS ***** válasza:
52%
Nem akarnak, tudnak megnyílni, ki vannak éhezve. Stb.
2023. jan. 25. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!