Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást , de nem vagyunk szerelmesek , ez normalis?
Ha semmi pénzért nem hagynátok el egymást, akkor nem teljesen mindegy?
Élvezzétek egymást társaságát, a többi le van tojva.
#3-as vagyok, le lehet pontozni ismét, de nem értek egyet, mert még csak tinikrol van szó.
És egyszer úgyis szerelmesek lesznek másba, vagy lelkileg jobban fognak vonzodni más személyekhez, ti meg úgy beszéltek, írtok mintha 30-50 éves emberekről lenne szó.
Meg csak 3 hónapja vannak együtt, természetesen folytathatjak továbbra is, de ha képbe jön más úgyis vége lesz.
Így elhuzzak az időt, miközben már ismerkedhetnenek másokkal.
Egyébként nyugodtan tarthatjak a kapcsolatot szakítás után is, mert szép és nyugis, barátok, lelkitarsak továbbra is lehetnek egymásnak.
De itt tinikrol van szó, nem középkoru személyekről.
Azt sem írtam, hogy ne legyenek barátok, vagy együtt mert lehetnek, de mi értelme van, ha nem szerelmesek egymásba? És mwgcsalasrol egy szóval sem írtam. Ne csurjed csavarjad, ne adj szavakat a számba és egyébként nem érdekel, ha lepontoztok, nem azért írok véleményt.
"Meg csak 3 hónapja vannak együtt, természetesen folytathatjak továbbra is, de ha képbe jön más úgyis vége lesz."
#7 Az az értelme, hogy szerelem nélkül is lehet szeretni, függetlenül attól, hogy hány éves vagy.
A megcsalásos dolgot pedig csak arra írtam, hogy aki olyan típus, azzal szerelmesen is megesik, hogy más "képbe jön"... Vagyis ez emberfüggő.
Jó, de akkor azt tőlem függetlenül írd.
Egyébként te hány éves vagy? Voltál már szerelmes, volt részed szerelmi párkapcsolatban? Mert ha volt, akkor ne mondd, hogy jobb befőttként tengetni a napjaid.
Mert bár a szerelem gyönyörű és szörnyű is lehet, akkor sem illik azt kijelenteni tiniknek, hogy szerelem nélkül okés, mert nem az és ha vannak tapasztalataid azt is tudod, hogy a szerelem eljon és nem mindegy, hogy elveszuk magunktól az esélyt rá, mert toporgunk egy helyben vagy tiszta lappal indulunk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!