Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon halott az ügy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon halott az ügy?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel tegnapra lett szervezve egy találkozó, de ő lemondta mert dolga volt. Nem részletezném, maga az indok elfogadható. Viszont tudom, hogy nem akkor volt dolga, amikor a találkozó lett volna, hanem 3 órával később, ami még így is érthető, mert bele kell számolni 2,5 óra utazást neki meg elég nehéz napok vannak mögötte, így fáradt is. Tehát eddig még meg is érteném, mert végülis csak egy srác vagyok, akit nem is nagyon ismer. Viszont ennek ellenére nem szeretném magam azzal hitegetni, hogy csak azért mert benne volt egy találkozásban még úgy is gondolja. Ugye az ember bármit írhat vagy mondhat. Alaphangon is elég elfoglalt, viszont valamiért így is úgy érzem, mintha nem érdekelném annyira
2023. jan. 12. 18:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg hallottam már olyat lányoktól, hogy csak próbálja nehezen adni magát, tesztelget, és így nézi meg hogy mennyire kitartó valaki
2023. jan. 12. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ajanlott masik idopontot? Utana is ugyanugy beszelget veled?

Ha egyre jobban tavolodik toled, akkor nem akar tobbet :/

2023. jan. 12. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1# annak semmi ertelme, senkivel nem jatszadozunk
2023. jan. 12. 19:44
 4/7 A kérdező kommentje:

#2 Nem, másik időpontot nem ajánlott, de a beszélgetés ugyanúgy megy mint eddig

#3 Pedig lányok mondták nekem... Remélem nem ők is csak összezavarni akartak :D

Még nem találkoztunk tehát nem azt várom, hogy az első találkozón a nyakamba boruljon, mondhatni még csak most jönne a neheze, hogy meggyőzzem őt, hogy milyen király is vagyok :) Csak jó lenne tudni, hogy nagyjából mi a helyzet

2023. jan. 12. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnik halottnak, próbáld meg újra. Ha megint elutasít, na akkor már halottnak tekinthető.
2023. jan. 12. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajanlj egy masik idopontot, lehetoleg hetvegere. Es ha nem tudja, akkor kerdezd meg hogy melyik idopont jo neki. Ha igy se tudja, akkor mondd hogy jol van, meguntam, nem vagy kepes idot szakitani ram. Nem is vagyok fontos neked.
2023. jan. 12. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, de ha nem is találkoztam valakivel, hogy teperne utánam, én se húznám az időt ilyenekkel. Ha pedig 1-2 tali már volt lehet valaki elvárja, bár ha normálisan megy minden nem értem minek játszani a másikkal. Mondj új időpontot, nincsen még veszve semmi.
2023. jan. 12. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!