Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudjam meg a nevét egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudjam meg a nevét egy lánynak?

Figyelt kérdés
A suliban van egy lány, aki tetszik, egy évfolyamon járunk. Pár szót már váltottunk(az elmúlt pár hónapban), tehát kicsit fura lenne megkérdezni a nevét. Keresgéltem instagramon is, Facebookon is, de nem találtam meg.
2023. jan. 10. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Úgy sincs meg a Facebookon, hogy az évfolyamtársaidnak az ismerősei?
2023. jan. 10. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Kerestem úgy is már. Amúgy van egy osztálynévsorom, de van 3 lány, akit nem tudok beazonosítani, hogy melyek, tehát 3 névre szűkítettem, de ezzel sokra nem megyek.
2023. jan. 10. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Szimplán keresőbe ha beírod, suli alapján keresel, ha van vezetéknév akkor a szüleit hátha van fent képük együtt.

Ebből is latszik hogy fiú vagy egy lány már lenyomozta volna:)

2023. jan. 10. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Vagy ami az egyszerűbb megoldás, ha még beszélgettek párszor, és közben megkérdezed, hogy "Ne haragudj, hogy is hívnak?"
2023. jan. 10. 21:44
 5/8 hungarikum_202 ***** válasza:
81%
#4 Ennyi. Ez a legegyszerűbb megoldás.
2023. jan. 10. 21:54
 6/8 anonim válasza:
76%
Beirod a nevét a Facebook keresőjébe és kidobja őt.
2023. jan. 10. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként te is bemutatkozhatsz neki. Ez egyrészt udvarias gesztus, másrészt megtudod a nevét, harmadrészt lehet, hogy ő sem tudja még a tiédet.
2023. jan. 10. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezz meg olyat, aki ismeri őt.
2023. jan. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!