Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönétek egy sebhelyes lánnyal? (Több lent)
Figyelt kérdés
Szóval. Nekem sajnos több sebhelyem is van(nem vágások) a mentális problémám miatt. Kérlek ettől vonatkoztasunk el és csak a sebekre figyeljünk. Ezek a sebek olyanok mint egy durvábban ki kapart szúnyogcsípések. A csukló és a boka körül. Néha még most is be csusznak a friss sebek. Szóval ti hogy állnátok hozzá egy ilyenhez?2023. jan. 3. 12:00
11/27 anonim válasza:
Igen. Jó vagyok lélektartásban, úgyhogy jót is tennék a lánynak. Gondolkoztam rajta, hogy el kéne menni lelkisegély vonalhoz operátornak, de mivel nem fizetnek érte letettem róla. Barátoknak viszont mindig rendelkezésre állok.
13/27 anonim válasza:
Magukkal a sebhelyekkel nem lenne bajom, viszont durva mentális problémákkal küzdő személlyel nem jönnék össze (rossz tapasztalataim vannak). Barátkozás és persze segítség nyújtás nincs kizárva.
14/27 anonim válasza:
Nem tudom....
Nem gondolkoztam ilyenen...
Ha amúgy tök normális,meg csinos, akkor miért ne!?Kis cici,kis popsi.
Mi bajom lehet....
15/27 anonim válasza:
Mondd azt, hogy stigma, aztán szeretni fognak.
16/27 anonim válasza:
Engem nem zavarnak a sebhelyek. Bárkinek lehetnek "hibák" a bőrén. Ez szerintem teljesen természetes. Nekem műtét miatti hegem van a hasamon. Eddig még senkit sem zavart.
17/27 anonim válasza:
A bőrhibákkal semmi baj nincs, a mentális gondoknál pedig csak az számítana, hogy mekkora mértékű a gond.
18/27 anonim válasza:
Régen nekem is volt ilyen mentális gondom amit úgy vezettem le, hogy csináltam az egyik újamra magamnak egy nagy heget ami a mai napig elég látványos.. Mindenkinek vannak rossz időszakai, engem ez emlékeztetni fog rá egész életemben, valószínűleg téged is a tiéid.. de legalább tudod majd, ha meglátod, hogy akkor mennyire lenn voltál és ahhoz képest most hol tartasz és többet ne menj ilyen mélyre!
Szóval engem nem zavarna, ha egy lányon heg/hegek lennének nekem is van, rosszabb ember nem vagyok tőle. Mivel átéltem és kilábaltam belőle így talán segíteni is tudnék neki, ha újra kezdene padlót fogni..
19/27 anonim válasza:
Ha amúgy összejönnék vele, akkor a sebhelyei miatt nem gondolnám meg magamat. Sajnos viszont nekem is mentális problémáim vannak, ezért egy hasonló lánnyal valószínűleg rossz hatással lennénk egymásra.
20/27 anonim válasza:
Simán, de mindenáron segíteni akarnék rajta! Úgy megölelnélek most! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!