Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha egy lány vissza néz rám? Kíváncsi lennék lányok. Ti miért tesztek, mit gondoltok olyankor?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 03:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elmondom a sztorit, segítettem egy lánynak valamiben az úton. Utána tovább mentem. Láttam viszont hogy a lány megállt messze és visszanézett addig amíg el nem mentem. Rendes voltam vele, és ő is velem. Szimpátia meg volt köztünk szerintem. Jól nézett ki a lány amúgy.
2023. jan. 3. 03:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék csak hogy miért nézett vissza rám messziről. Miért fordult vissza rám és kért nézett állva addig amíg látott engem. Ne vagyok sorozat gyilkos mielőtt valaki ezt gondolná. A lány se gondolta rólam hogy az vagyok.
2023. jan. 3. 04:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Állva nézett visszafordult egy wlyben állt és nézett rám.
2023. jan. 3. 04:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Na akkor javítom: Elment egy darabig, visszafordult és egy helyben állt és nézett. Addig amíg látott. Gondolom nézett volna még, csak már nem látott engemet. Utána vissza mentem 5 perc múlva már nem láttam. Szimpatikus volt nekem a lány.
2023. jan. 3. 04:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom elég naiv kérdés, tudom én is jól.. de azért örülnék, ha kapnék értelmes válaszokat.
2023. jan. 3. 04:11
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Tetszettél neki.
2023. jan. 3. 07:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Ennek ezer oka lehet, nem csak a tetszés, ami persze ugyanúgy egy opció. Az a baj, hogy természetesen nem tudjuk megmondani a választ, hiszen nem kérdeztük ki a lányt.
2023. jan. 3. 09:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Segítettem, elköszöntem tőle és mentem utamra. Hátra néztem, és jó mesziről láttam hogy vissza fordult és nézett egy helyben. Nem értettem miért
2023. jan. 3. 10:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet csak arra volt kíváncsi, hogy te visszanézel-e rá.
2023. jan. 3. 10:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez szerintem nem, mert ő percekig nézhetett már engemet. Szóval nem tudom....
2023. jan. 3. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!