Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretek csókolózni?
Figyelt kérdés
16/f
Sosem csókolóztam még, de számomra mindig is visszataszító volt. Valahogy nem értettem mi ebben az élvezeti faktor. Egy-két csaj volt akinek még voltak annyira ápoltak a fogai hogy azt mondtam "jó talán vele", de úgy alapvetően egyáltalán nem vonzz a dolog.
Más is van így?
Még is mi lesz ha egyszer lesz barátnőm? Mit fog szólni ehhez?
2022. dec. 29. 00:11
12/14 anonim válasza:
Ez teljesen normális, én még puszilkodni sem szeretek. Ami azért érdekes, mert ölelkezni meg nagyon:D
13/14 anonim válasza:
Most miért lettem lepontozva? Kérdezett, válaszoltam neki. Mondjuk nektek, libsiknek az igazság olyan, mint tyúkszarnak a holdfény.
14/14 anonim válasza:
Szerintem a csók egy ösztön, benne van az emberben. Lehet, hogy benned még nem ébredt fel az a 'belső láng' valaki iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!