Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem jól magam, ha fél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem jól magam, ha fél tőlem egy lány?

Figyelt kérdés
Jó érzés, mikor fél tőlem. Egyszerűen csodás. Főleg, hogy ilyen kis agresszív lány. Mi lehet ennek a pszichológiája?
2022. dec. 11. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel agresszív a csajszi is, jó érzés számodra, hogy tőled még ő is fél. Ez valami hatalmi alá-fölé viszony érzése, de nem alacsony önbizalomból fakad? ők szoktak annak örülni, ha megfélemlíthetnek másokat, bár ez elég beteges.
2022. dec. 11. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten vagyok önbizalomhiányos. Persze nem is túlzottan magabiztos.
2022. dec. 11. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős a lány?

Miből gondolod hogy fél tőled?

2022. dec. 11. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van ennek valami pszichológiája, talán uralkodásvágy.
2022. dec. 11. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én borzasztóan önbizalomhiányos vagyok, és gyenge. Sokszor nem érzem magam, csak egy senkinek. Pont ezért mostmár gyakran fantáziálgatok arról, milyen lenne természetfeletti hatalommal rendelkezni, esetleg rengeteg pénzzel, akkor bármit megtehetnék, és talán nem is tudnám megállni, hogy ezzel félelmetkeltsek az emberekben. Engem könnyű... és talán ez így a legjobb a világnak, mert ha nekem hatalmam lenni, akkor nemhiszem, hogy megtudnám fékezni magam.
2022. dec. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!