Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mai világban sok tinilány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban sok tinilány gondolkodik igy vagy ez csak legenda?

Figyelt kérdés
Egy lány csak annyit érez a "kapcsolatból", (apja lehetne korú férfival) hogy jó érzés neki lelkileg és testileg is a férfival lenni. Megnyugtatja ha hozzábújhat.Nem fog azon agyalni, hogy ez most mennyire helyes vagy elfogadott társadalmilag."
2022. dec. 4. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem érdekel valakit hogy néz ki a pasi akkor valószínü az a lány a pénzre megy.

De sok olyan lány van akit a belső is érdekel, azért nem kell általánositani!

2022. dec. 4. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Ne legyünk már álszentek!Ha én például egy 50 éves nővel akarok összejönni 17 éves fiúként,akkor összejövök.Különben is! Ki szabja meg,hogy mi az erkölcsös?A papok, vagy kik?Nekem ne akarja senki se megmondani mit tegyek!A te erkölcsöd értelmetlen szabályokból és szomorúságból áll,az enyém őszinteségből és boldogságból.
2022. dec. 4. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerencsére elég sok. Általában ők azok, akik végül nem csalódnak, nem pedig akik a korukbeli fiúkkal próbálkoznak.
2022. dec. 4. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Valami oka csak van amiért idősebb férfival van. Engem taszít a gondolata is, ez ember függő.
2022. dec. 4. 17:24
 5/7 NTBS ***** válasza:
78%
Szerintem a többség nem ilyen párt akar magának tartósan.
2022. dec. 4. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Én még egy ilyen tinivel sem talákoztam, de lehetséges.
2022. dec. 4. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Azok a lányok szeretik az ilyet akiket elhagyott az apjuk vagy pedig pénzre van szükségük.
2022. dec. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!