Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánytól mit kérdezhetek?
Az illető lány és 16 éves, és én is annyi vagyok. Már jó ideje beszélgetünk, gyakran beszélünk tartalmas témákról, lelkizünk is. Szeretnék olyan kérdésket feltenni neki, amivel kapcsolatban jobban megismerhetem a személyiségét, a lelkét. Nem arról van szó hogy halott a beszélgetés, vannak jó ötleteim. Csak néhány fantáziadús frappáns ötelet sosem árt. Főleg olyat szeretnék kérdezni, ami normális keretek között meghökkentő, elgondolkoztató és elképesztően ötletes.
A félreértések elkerülése végett nincs köztünk szerelem. Azért írtam ide mert itt sok hasznos, és kedves válaszra számítok.
Ha 24 óráig bármit tehetnél következmények nélkül, mit tennél?
Hogy képzeled el álmaid otthonát?
Melyik állathoz/növényhez/tárgyhoz állsz a legközelebb és miért?
Mi a legszebb/legviccesebb emléked gyerekkorodból?
Mi a legnagyobb vágyad az életben? Hogyan teszel érte?
Csak gondolj valamire. Lehet az hülyeség is. És alkoss belőle egy kérdést. 😃
Ha egy kívánságod lehetne, amivel bármit megváltoztathatnál a világon, mi lenne az?
Ha egy kívánságod lehetne, amivel bármit megváltoztathatnál magaddal kapcsolatban, mi lenne az?
Milyen természeti jelenség lennél? (Pl. Szél, villám) És miért?
Melyik film/rajzfilm/mese világában élnél? Miért?
Ki a kedvenc mese/film szereplőd? És miért?
Ha egy dolgot megtudhatnál a jövőddel kapcsolatban, mire volnál kíváncsi?
Ha visszamehetnél az időben, mit csinálnál máshogy?
Ha valami képességet elsajátíthatnál egyik percről a másikra, mi lenne az?
Milyen szupererőt szeretnél?
Ha nem a szüleid neveztek volna el, hanem te magadat, mi lenne a neved?
Ha akármilyen állatot tarthatnál (bármilyen akadály nélkül), mit választanál?
Amúgy én annyira szeretem az ilyen kérdéseket, mégse kérdez ilyet soha senki. 🥹
Remélem értékeli a lány, szerintem nagyon szuper ha egy srác nem mizuval dobálózik. Ritka is.. 😇
Első vagyok.
És 20/N, ha számít
Eredetileg plusz kérdéseket akartam írni, de azóta jött pár válasz és az ötleteimhez eléggé hasonlítanak, úgyhogy mindegy. 😃
Lehet találni neten képeket, amiken van egy csomó kérdés. Ha gondolod, játszhattok olyat, hogy felváltva választotok kérdést egymásnak, mert ìgy sokat megtudtok egymásról, plusz még szórakoztató is.:) Minimális nyelvtudás kell hozzá, de nem vészes.
Azt írd be, hogy couple question game.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!