Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Együtt voltam valakivel, akiért rengeteget küzdöttem, de elbuktam, mert kiderült róla ez az. Nos szombaton egy buliban ott volt ő rám sem nézett, de a haverja egyből rám nézett és mutogatott. Nagyon rossz érzés ez nekem, mert bármit megtettem volna érte akkor… vajon ennyire lehordhatott mindezek ellenére?
2022. okt. 24. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

Biztosan lehordott téged hogy ne ő legyen a rossz.. ezért mutathatott be a haverja

A srác meg azért nem nézett rád se mert tul nagy az egója

Fel se vedd.. nem érdemes

2022. okt. 24. 23:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ő barátai elhiszik, hogy milyen vagy és a fáradtságot sem veszik arra, hogy megkérdezzék a te oldalad miért érdekel?

Exed, zárd le, megtanultad hogy kiért mit érdemes megtenni és lépj tovább.

2022. okt. 25. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!