Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mi legyen?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hete lesz,hogy együtt vagyunk.

Édesapám még mielőtt elmegyek a fiúval valahova,szeretne találkozni vele.

(Félreértés ne essen,én megismertem,még tavaly egy osztálykiránduláson,és nem olyan régen megint találkoztunk,csak a szüleim nem vették tudomásul.)

A srác múlt hétre meg ígérte,hogy eljön (szerdán),de el kellett mennie fodrászhoz,utána pedig edzése volt.

A fodrász és az edzés között volt legalább 4 óra...

Az az érzésem,hogy vagy nem gondolja komolyan ezt az egészet,vagy csak apummal nem akar találkozni.

Viszont akkor velem sem fog tudni találkozni,mert apum nem fogja engedni.

Én pedig nem fogok hazudni a szüleimnek,hogy találkozhassak vele.

Úgy gondolom,az a normális,ha megismeri a szüleimet,és bemutatkozik nekik.Utána nem lenne kötelező velük tölteni az időt ameddig itt van,csak ismerje meg őket legalább.

Szóval a kérdés az,hogy hogyan lehetne ezt "kitapogatózni" úgy ,hogy a barátom nem.....veszi észre?

Előre is köszönöm a válaszokat!! :))

2022. okt. 23. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

Ne legyél ilyen fiuval! Ugyan ebben a helyzetben voltam 7 éven!

Osztálytárs volt, jaj ő mennyire belémzúgott tudta hogy már nem vagyok szüz mert eleinte haveri kapcsolat volt köztünk és elmondtam neki…

Aztán összejöttünk idővel, nagyon beszéditett nagyon megszerettem és miután “megkapott” úgy dobott el.. ráment a barátságunk minden..

Hetekig könyörögtem neki (hülye voltam) mert nagyon szerettem akkor már. De ő csak bántott eltolt magától

És az elején mikor összejöttünk ugyan ez volt!

Nem akart jönni nálunk

Egyszer eljött de csak mikor nem volt otthon senki, sajnos akkor nem láttam hogy kihasznál

Naív voltam!

Mikor én elmentem hozzájuk nagyon aranyoskodott aztán megvolt a szex beváltott hót flegmába!

A végén én lettem a rossz! A szemét! A k..va!

Pedig én csak szerelmes lettem!

És nagyon naív!

Ne tedd ezt magaddal és semmiképp se feküdj le vele!!!! Ha szeret tényleg akkor ki fogja várni és el is fog menni hozzátok! Ha nem, ne foglalkozz vele!

Tanulj az én hibámból☹️

Ja és a végén már én sokalltam be és azt mondtam hogy elég.

Minden kapcsolatot megszakitottam vele, elmentem másik iskolába, mai napig le van tiltva! Soha többé nem akarom látni se!

2022. okt. 23. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

Ja és azt kihagytam hogy arra fogta hogy azért nem kellek neki mert nem voltam már szűz

Pedig mint irtam ő ezt már sokkal hamarabb is tudta mivel elmondtam neki mikor még haverok voltunk!

2022. okt. 23. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Hány ėvesek vagytok?
2022. okt. 23. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!