Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a szakállas srácok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 08:15
11/20 anonim válasza:
Alapjáraton nem... de a barátom is szakállas kicsit :D
12/20 anonim válasza:
Szépen vágott, igényesen karban tartott szakáll bejön, de csak akkor amikor rendesen van is valami a srácok arcán. Az nagyon idétlen amikor valaki úgy növeszti a szakállát, hogy alig nő neki. Az igénytelen, ápolatlan szakáll pedig undorító.
13/20 anonim válasza:
Egy bizonyos hosszig tetszik. Amit a kérdező linkelt nekem már sok lenne, de kb. eddig tetszik: [link] De én inkább borosta párti vagyok ❤ [link]
Amit az #1es linkelt az tinikre vonatkozik, nem felnőtt szakállas férfiakra. Nyilván az a néhány szőrszál az állukon amire olyan büszkék nem szakáll, sem bajusz. [link]
14/20 anonim válasza:
13
nekem volt egy osztálytársam akinek már 16 évesen olyan szakálla volt mint amit a kérdező linkelt
15/20 anonim válasza:
Sok lány azért szereti, mert csiklandozza rendesen a puncogójukat.
16/20 anonim válasza:
#15 beszéltél már valaha lánnyal? xd (anyád nem számít)
18/20 anonim válasza:
A borostát szeretem, de csak akkor ha jól áll az illetőnek.
19/20 anonim válasza:
azért érdekes lehet amikor egy 16-7 éves fiú úgy néz ki szakállal mint egy 30 plus éves.. ilyenkor pedonak nézik azok a lányok akik nem ismerik esetleg. XD
20/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a szakállas srácok, hát szőr férfias!xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!