Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne megkérdezni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy egyszer, ha kettesben vagyok az egyik lány osztálytársammal, akkor megkérdezném tőle, hogy mit csinálok rosszul a csajozásban. Illetve, mivel barátnője a kiszemeltemnek, ezért kérnék tőle pár tippet is. Szerintetek nagyon gáz lenne megkérdezni?2022. okt. 19. 07:09
1/14 anonim válasza:
Szerintem igen. A kiszemelted meg fogja tudni, kb. 10 perccel később. Te meg ott fogsz állni és nem csinálsz semmit. Menj oda ahhoz a csajhoz amelyik tetszik és azzal beszélgess. Látni fogod rajta, hogy vevő a találkára és ha igen hívd el randizni.
2/14 anonim válasza:
1-es jól mondja, inkább azzal beszélgess, akitől szeretnél valamit. Egyéb esetben kerülhetsz kellemetlen helyzetbe.
3/14 A kérdező kommentje:
Elsősorban inkább azt kérdezném meg, hogy mit csinálok rosszul
2022. okt. 19. 07:52
4/14 anonim válasza:
Nem kell ilyet kérdezni tőle. Inkább a másik lánnyal próbálj beszélgetni.
5/14 anonim válasza:
Inkább ne. Kellemetlen lehet neked is, neki is. És ha a lány rájön, hogy a barinője a kiszemelt, 10 perc múlva már fix tudni fogja, amivel elég gáz helyzetbe kerülsz.
6/14 anonim válasza:
Azt csinálod rosszul, hogy egyáltalán felmerül benned egy ilyen baromság, ahelyett hogy tököt növesztenél.
7/14 anonim válasza:
Inkább csak beszélgess vele erről, egy ilyen kérdés picit gáz lenne.
8/14 anonim válasza:
Azt csinálod rosszul, hogy nem állsz oda és ilyen "sunyi" módon akarod felszedni a csajt.
Képzeld magad a csaj helyébe. A legjobb barátnőm elmondja, hogy bejövök xy-nak,de nem tud velem kommunikálni. Baszki, ha egy pasi engem akarna és az egyenletből gyakorlatilag csak én maradnék ki esélye nem lenne nálam.
Már csak azért se, mert ha odajönni sem mer hozzám mit várhatnék a továbbiakban?
9/14 anonim válasza:
Elég gáz lenne... 😔 Vannak azért jobb megoldások. 😊
10/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Talán még segít is összejönni a kiszemelt lánnyal. Vagy kaphatsz tőle információt, hogy pl. semmi esélyed, és akkor ne törd magad tovább feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!