Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, szeretném elveszíteni egy gyakorlatiasabb fiúval a szűzességem, de félek hogy elfog dobni utánna. A fiúval több, mint egy hónapja beszélek. Fotót nem küld magáról. Én többet érzek, mint barátság, de ő nem. Szerintetek mit csináljak?
2022. okt. 16. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
"fotót nem küld magáról", innentől nem is érdemes foglalkozni vele tovább
2022. okt. 16. 07:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy nem fedi fel magát, ne menj bele. Simán lehet, hogy egy 50 éves emberrel beszélgetsz.
2022. okt. 16. 07:49
 3/7 anonim válasza:
100%

Várd meg amíg lesz egy igazi barátod. Aki szeret, vigyáz rád és lassan eljuttok a szexig. Ne add oda magad egy vadidegen akárkinek.

A netes ismerkedés veszélyes még egy felnőtt embernek is, egy ilyen fiatal naiv lánynak meg pláne.

2022. okt. 16. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt, gyakorin ismerkedsz vele? Sajnos nekem rossz tapasztalatom van ebből. Ugyanúgy 16 évesen belefutottam ilyenbe, hogy elvesztettem egy olyannal a szüzességem, akit innen ismertem meg, és csak 1 képet küldött magáról. Persze nem akart együtt lenni velem, szóval életem egyik legrosszabb döntésének tartom számon, ami így, 2,5 év után is sebeket hagy maga után.

Tanulj más hibájából, és ne menj bele ebbe.

2022. okt. 16. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal, fotó nélkül ne menj bele, meg azért az első élő találkozásnak nem kéne egyből szexnek lenni, szerintem...

Ne akard elsietni, várd ki inkább az igazit, akivel tényleg szeretnéd, nem csak azért, mert már el akarod veszíteni a szűzességed.

Magamból kiindulva is ha ismerkedni szeretnék a neten, akkor rövid üzenetváltások után teljesen jogosnak tartom, hogy én is meg a lány is küldjön magáról pár hétköznapi képet. :) Így lehet h egy 30-40-50 évessel beszélgetsz, aki csak leírja hogy 16-20 éves. Szóval azt ajánlom, hogy vagy próbálj képet kérni tőle (sztem előbb kérj, minthogy küldj, lányként azért így elég sebezhető vagy ebben a helyzetben), élő találkozás előtt mindenképp, de ez így még nagyon nem kialakult szitu...

16/F (ha szeretnéd szívesen próbálok még segíteni priviben is akár az üggyel kapcsolatban, nehogy nagy bukás legyen belőle)

2022. okt. 16. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy ő nem érez komolyabban irántad, akkor azt is tudod, hogy csak szexre kellesz, azaz garantáltan dobbantana a dolog után. Vagy megpróbál magához édesgetni, hogy hosszabb távon is legyen szex.

Viszont a tény, hogy nem hajlandó képet küldeni, épp elég intő jel, hogy hagyni kéne.

Ő látott rólad képet amúgy?

2022. okt. 16. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Várj.
febr. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!