Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni ezzel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni ezzel?

Figyelt kérdés

Igazából bárhol is jársz a világhálón, bele fogsz botlani húszezer videóba arról, hogy a nők felé mennyi irreális elvárás van, hogy túl vannak szexualizálva, és a csúnya gonosz férfiak csak egy darab húst látnak bennük.

Így lányként kérdezem, hogy akkor mi van a férfiakkal? Egyik fiú haverom, aki izmos, magas, egyáltalán nem csúnya az arca (csak sok a pattanása az egészséges tesztoszteron szinttől) most kitalálta, hogy neki izmosabbnak, magasabbnak, jóképűbbnek kell lenni, mert ő túl csúnya. Érdekes, addig semmi gond nem volt a testével vagy az arcával, amíg egy buliban az egyik csaj oda nem lökte neki, hogy túl vékony és az orra túl nagy.

Én úgy szeretem őt, ahogy van, soha nem stresszelném semmi ilyesmivel, de a média és az ostoba, felszínes nők hatására már elég gyakran felhozza, mennyire nincs megelégedve magával. Tinédzser fiúról van szó (16 éves).

Mivel nyugtathatnám meg? Már az se használ, hogy amúgy eléggé sikeres a nőknél, nem jut minden napra egy vagy kettő, de ő nem is ilyen felszínes. Jobban szereti megismerni a lányokat, mert unalmasak neki a kalandok. Ez az egész csak azért ijesztő számomra, mert ő amúgy semmit se aggódik túl soha, igyekszik helyén kezelni a dolgokat, de ezt valahogy képtelen.

Mi a véleményetek erről?

Ill. a tanácsokat előre is köszönöm!

2022. okt. 3. 22:16
 1/9 anonim válasza:
100%

Mindenkinek vannak válságosabb időszakok az önbecsülésében. Különösen kamaszként.

Nyugtasd meg, hogy ő ettől egy jó csávó, meg hogy nem kell random buliban összeszedett nők véleményére adnia egy percig sem.

Ilyen egyszerű. Normális embernek ezek a fajta altalanositasok meg ideális fokmérők el se érik az ingerküszöbét. Ha saját magával rendben van valaki belül akkor kívül lehet bármilyen kis túlzással.

2022. okt. 3. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Te mennyi idős vagy, hogy így vélekedsz erről?
2022. okt. 3. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Mé' 40 évvel ezelőtt szerinted Bözsike a szakácsnéni, meg Zsiga a pocakos brigádvezető állt modellt az újságokban? 😅 A médiában a modellek mindig sokkal jobban néznek ki mint az átlag - ezért modellek, nem?

Ami a haverod illeti... fogadd meg az #1-es tanácsait. Kinőhető felnőtt korra. Ha nem... nos akinek szorongásra hajlamos a magszemélyisége, bizonytalan magában az a negatív külső impulzusokat azonnal felnagyítja. Pszichomókus tud segíteni, vagy olyan aki megfelelő pozitív impulzusokkal ellátja és segít legyőzni a "démonjait".

2022. okt. 3. 22:34
 4/9 A kérdező kommentje:

#1 igyekszem mindig elmondani ezeket, szerintem az eszével tudja, hogy igazam van, de ha belenéz a tükörbe, mindig eszébe jut, hogy ez meg ez csúnya rajta. Amúgy bagoly mondja verébnek, mert nekem is vannak önértékelési problémáim :) néha elgondolkozom azon, ha én őt egy vonzó fiúnak látom (kívül-belül), vajon engem is annak gondolnak mások? Csak mert nem ezt gondolom saját magamról (habár én igyekszem már elfogadni a hibáimat és értékelni azt, ami szép rajtam).

#2 én 17 vagyok :)

2022. okt. 3. 22:35
 5/9 A kérdező kommentje:
#3 alapvetően nem ennyire érzékeny, csak most rájött az 5 perc ami 10😣. Ha a lányok irrális elvárásokat támasztanak maguknak, gondolom a fiúknál is van ilyen, csak valamiért erről senki nem beszél.
2022. okt. 3. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Volt már barátnője a srácnak? Szexuális kapcsolata?

(Itt most megkérdezem ugyanezeket, rád vonarkozóan is, ha nem gond)

2022. okt. 3. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 neki mindkettő, nekem egyik se.
2022. okt. 3. 22:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd felno 😊
2022. okt. 3. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az normális, hogy megérintette belül őt ez a sértés, hiába, hogy az is csak egy jött-ment csaj, aki ezt rá mondta, nekem is rosszul esett volna. Azért az elég ritka, hogy valakiről csak úgy leperegjenek a sértések, hogy még csak egy minimális szinten se érintsék meg, ehhez teljesen rendben kell lenni önmagunkal, ami hát valljuk meg nem sok emberről mondható el, főleg nem ebben a korban. Te csak lelkileg tudod támogatni, meg megerősíteni, hogy úgy tökéletes ahogy van, előbb vagy utóbb remélhetőleg ő is rájön, hogy nem számít mindneki véleménye.
2022. okt. 4. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!