Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok mi fér bele a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mi fér bele a barátság extrákkal kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Hogy pl minden nap beszéltek írásban? Hogy néha összefuttok (elhív) beszélgetni csak (semmi több)? Hogy közben lelkiztek stb? Vagy hogy pl a pasi megvéd egy idősebb sráctól, aki rád nyomul de te nem akarod (elküldi őt egy buliban)? Vagy hogy megfogja a kezedet (igen, úgy)? Vagy hogy a barátai előtt is megcsókol (többször is)? Vagy hogy a barátai előtt ad neked homlokpuszit, arcra, hajba puszit?

Vagy nálatok ez csak annyi hogy haverok vagytok, de néha áthívjátok a másikat egy dugásra és kész (ottalvás, összebújás ilyesmi nincs)? Amúgy meg ami köztetek van, azt nem mutatjátok másoknak, titokban csináljátok?

2022. okt. 1. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
A barátság alapvetően több, mint szex. Tehát az sem fura, ha a két ember törődik egymással. Bár szerintem, ahol van szex az már nem barátság. Azt, hogy mi fér bele azt a két ember dönti el, aki benne van a kapcsolatba.
2022. okt. 2. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem dugnék "baráttal". Szexkapcsolatom volt, az arról szólt, hogy időnként összejártunk dugni, kicsit beszélgettünk, hogy kivel mi van, mi a helyzet a melóban, ilyesmik, aztán mindenki ment a dolgára. Egy szexkapcsolat nem párkapcsolat. Mondjuk én nem vagyok tini és ez már amúgy is a múlt.
2022. okt. 2. 00:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szinte minden nálam, a kézenfogva járkálást és a homlokpuszikat kivéve.

A többi amit felsoroltál nekem vagy a barátság, vagy az extra keretei közé befér.

Persze ez emberfüggő, de mint mindenben, a barátság extrákban is azt és úgy csináljátok, ami mindkettőtöknek örömet okoz és jól esik Se többet, se kevesebbet.

2022. okt. 2. 01:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam belefért a sima tali is, de a barátainknak nem mutattuk be egymást. Mi ketten voltunk barátok és kb ennyi.
2022. okt. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!