Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet még nála esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még nála esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egyik este nagyon jót beszélgettem és bevallotta, hogy bejövök neki. De azt mondta, hogy most szakított a barátjával és ő most nem tudna új kapcsolatot kezdeni. Ezek után érdemes rá várni?

2022. okt. 1. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Ha tényleg bejössz neki, ne dobd el ezt a kis ismertséget. Inkább beszélgessetek, segíts neki túllépni az exén aztán nyert ügyed van. :)
2022. okt. 2. 00:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pozitivitást😌

Már csak nem tudom, hogy tartsam vele a kapcsolatot. Nem szeretnék nyomulni és csak 1 közös ismerősünk van.

2022. okt. 2. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá, találjatok közös témát aztán ha megvan a közös hang, úgyis fogtok beszélni. :)
2022. okt. 2. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
kor?
2022. okt. 8. 07:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Fiú a barátjával szakított?

Nem értem. Ez zavaros.

2022. okt. 8. 07:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyelőre hagynám nyugodni az egészet. 1-2 hónap múlva a közös ismerőstök meghívhatna mindkettőtöket valahova, de a közös ismerőstök addig is emlegessen Téged előtte, nehogy kezdjen más valakivel.
2022. okt. 8. 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:
#5 miért lenne zavaros lol nem hallottál még arról hogy egy fiú a fiúkat szereti?
2022. okt. 8. 10:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Jó akkor a barátnőjével, amúgy mintha nem lenne mindegy.

Én 18 ő 22.

Most nem beszélünk majd látom mi lesz vele, de nem leszek nyomulós amikor kijelentette, hogy most nem szeretné kapcsolatot.

2022. okt. 8. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, de azért tartózkodj minél gyakrabban a látókörében.
2022. okt. 9. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!