Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiu, mit csinaljak?
A tetszés és a szerelem nem ugyanaz. Ha csak tetszik akkor jó pasi és megfelel az ízlésednek. Szerelmes meg nem lehetsz, hiszen nem ismered.
Ennyi jelből már fix levágta, hogy érdekled, ha akart lépett volna. De nem tette. Szóval hagyd békén.
Egyetértek az egyeseel többnyire. Az viszont nem igaz, hogy biztosan vette a lapot, sőt ha vette is és érdekled akkor sem biztos hogy kezdeményezne.
Ha nagyon akarsz tőle valamit akkor kezdeményezz te, vagy tényleg olyan jeleket adj amiket nem lehet félreérteni, még ha akarja sem.
Szia, körülbelül korod beli fiú vagyok, az első kommenttelővel nem értek teljesen eggyt. Általában a mai fiúk megjátszák megyukat, hogy milyen bátrak, (én is csináltam) de közben meg a lányokhoz nem is mer odamenni és azt várja, hogyha tetszik a lánynak akkor majd biztos kezdeményez, de a fiúk nem mindig értik hogy kezdenényezni akartál ezért sok próbát kell tennd, azt javaslom, hogy minden nap köszönj neki (ne tartsd cikinek a köszönést az osztálytársak elött) szép lassan napról napra közeledj hozzá ezt úgy értem hogy napról napra mindig többét beszélj vele. Utána irogassatok és hívd el találkozni, de arra figyelj hogy ne túl hamar mert ahogyanleírtad a fiú zárkózotnak tűnik
16 éves vagyok sok kapcsolaton túlvagyok valamelykeket ki is tőrőlném az életemből
Sokat voltam lányokkal ezért nem volt sok fiúbarátom de nyílván kellett nekem fiú barát
Úgy döntöttem hogy azt a bezárkózottabb csávót ahaverommá teszem és sikerült még mindig a legjobb haverom és már nyitott sok dologfelé
Nyílván én nem szerelmikapcsolatot akartam egy fiútól(nem vagyok meleg) de kiismertem az ilyen helyzetet mivel 2x csináltam zárkózott emberből boldog nyitott embert
Írj privátban hogyha lenne valami kérdésed
Az első vagyok. Szerintem sem ciki egy lánynak kezdeményezni, de csóri kérdező már sokszor megtette. Én magamból indultam ki és ha valakinek egyértelműen jelzem, hogy bejön és nem lép (akár azért mert fél vagy akár azért mert nem érdeklem) akkor el tudom fogadni. De ha tetszem egy pasinak akkor legyen már annyi töke, hogy oda jön hozzám. Ha nem is konkrétan azzal a szöveggel hogy tetszem neki, de akkor csak rákérdezni, hogy miért követtem be vagy miért nézem. Mert ha ezt megtenné én simán a szemébe mondanám, hogy azért mert bejön és jó lenne megismerni. Mert ha nem is tetszem neki és visszautasít azt is lehet szépen.
Mondjuk az is igaz, hogy nekem magas elvárásaim vannak a pasikkal szemben (igaz, a hónapban lettem 20), de valahogy tiniként se szerettem az ilyen töketlen, álló vízben ülő pasikat. Egyszerűen nem tudtam velük soha mit kezdeni.
Szia mond el neki mit érzel
Elmesélem az én sztorimat
9. vagyok van egy nagyon szép lány az osztályban beszéltem a másik lánnyal mert észre vette hogy folyton bámulom xy-t
És mondta hogy mond el neki mit érzel végig mondta eztet és elmondtam a lánynak mondta hogy nagyon aranyos vagyok meg minden de ismerjük egymást meg jobban és talán azóta a lánnyal nagyon jóban vagyok
Egyedül én vagyok fiú az osztályból xd
Úgy hogy mindegyik lány nagyon szeret meg ilyenek
Remélem tudtam segíteni
Sok szerencsét remélem összejön a dolog drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!