Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze akar jönni velem az egyik csaj a suliból, mit tegyek hogy ne sértődjön meg?
Rámírt ma egy 12-es csaj (én 11-es vagyok) hogy bejövök neki csak az a gond hogy ronda meg dagadt, van vagy 100 kiló és elképzelhetetlennek tartom hogy összejöjjek vele.
szerintetek hogy írjam meg neki hogy ez nem fog menni?
"Szia! Kedves vagy, hogy írtál és köszönöm, de őszinte akarok lenni veled: én nem tudok elképzelni semmit kettőnk közt. Remélem nem bántódsz meg emiatt nagyon, de nem szeretném, ha feleslegesen reménykednél."
Ha meg kérdezi, hogy miért nem:
"Az igazság az, hogy sajnos nekem nem tetszel, így nem tudom veled elképzelni."
szerintem ez kamu, kizártnak tartom hogy egy 100 kg-s csaj rád mert írni, hihetőbb, hogy az osztálytársai meg akarták szívatni és a nevében rád írtak.
megírod neki, hogy bocs, nem vagy az esetem, ez nem sértő, egy 50 kilós szőke és egy 100 kilós néger esetében is alkalmazható.
"kizártnak tartom hogy egy 100 kg-s csaj rád mert írni, "
hát pedig rám mert, én is meglepődtem. inkább nem írtam vissza semmit, letiltottam.
Azt meg kizártnak tartom hogy az osztálytársai akarták megszivatni mert ahhoz fel kellett volna törniük a facebookját, meg a suliban is többször utalt rá hogy bejövök neki, bámult stb
hát oké. akkor ő ilyen bátor példány. ez tetszik.
de ha majd lefogy és dögös lesz, ne kaparj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!