Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ignorálni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ignorálni az exemet?

Figyelt kérdés

Egy osztályba járok a volt barátommal (igen, tudom hülyeség volt összejönni vele, nem erről szeretnék véleményeket olvasni).

Már nagyjàból kiszerettem belőle de egész nap látom, hallom a hanját, nevetését, látom ahogy flörtölget más lányokkal stb és egész nap szomorú vagyok miatta, sokszor sírhatnékom is van.

Ki akarok törni ebből az állapotból, szeretnék újra önmagam lenni mint mielőtt összejöttünk.

Tippek, hasonló tapasztalatok?

2022. szept. 26. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Rúgasd ki!
2022. szept. 26. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltatok együtt?
2022. szept. 26. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Figyelem elterelés. Az, hogy mi, azt neked kell udni, megtalálni.

Mert ha mondanék is konkrétumokat, nem biztos, hogy a személyedet érdekelné az én kikapcsolódási formáim.

Találj, fedezz fel valami jobbat és ami leköt. Ennél többet nem igen tehetsz, hacsak sulit nem váltasz, de annyit nem ér a gyerek.

Spanolj más osztályokkal, emberekkel, az is kibillent.

2022. szept. 26. 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
1 évig, de utána még próbáltunk jóban maradni meg volt időszak amikor ez átment kavargatásba. Ez kb fél év volt és utána jött egy olyan konfliktus köztünk amivel teljesen padlóra küldött, az volt az utolsó csepp ezért azzal a lendülettel megszakítottam vele minden kapcsolatot.
2022. szept. 26. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Mikor szakítottatok?
2022. szept. 26. 21:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Márciusban szakítottunk és egész tavasszal meg nyár elején ment ez a kavargatásos dolog. Nyáron már nagy részt barátként viselkedtünk egymással és augusztusban volt az a veszekedés amikor mindenhol letiltottam szóval jövőhéten lesz 2 hónapja h nem beszélünk.
2022. szept. 27. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor még nagyon friss a dolog. Idő kell hozzá. Nehéz, de majd jobb lesz.

Tapasztalat. Nekem kb.fél év volt amíg teljesen hidegen hagyott hogy egy helyiségben vagyunk szinte minden nap.

Próbálj meg minél többet a baratnőiddel lógni. Bármit mond vagy tesz ne foglalkozz vele. Ha rádirányul egy-egy megjegyzése, nem kell rá SEMMIT reagálni.

2022. szept. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!